Previziuni neplăcute despre viitorul lui Dinamo: ,,Nu cred că va avea şanse mari de a rezista în Liga 1”

Articol de Mihai Cristian - Publicat sâmbătă, 10 iulie 2021, ora 10:36,
DINAMO
DINAMO

Sitauaţia de la Dinamo este una tot mai incertă, după ce clubul din Ştefan cel Mare a intrat în insolvenţă şi are în continuare interzis la transferuri.

Mai mulţi jucători şi-au exprimat deja dorinţa de a pleca de la club dacă nu se rezolvă problemele financiare. Duşan Uhrin ar fi luat şi el în calcul posibilitatea de a o părăsi pe Dinamo.

Marius Niculae, fost jucător la Dinamo, nu vede cu ochi buni situaţia din Ştefan cel Mare. Acesta este de părere că dacă lucrurile vor merge pe aceeaşi linie în continuare, echipa ar putea rezista cu greu încă un sezon în prima ligă.

,,În condițiile actuale, eu nu cred că Dinamo va avea șanse mari de a rezista în prima ligă. Mintea jucătorilor nu este la fotbal, ci doar la plecare. Cantonamentul lui Dinamo, după cum bine știți, este în refacere, bucătăria, sala de forță, nu știu dacă s-au terminat.

ucătorii se antrenează singuri, fac antrenamentul după bunul plac. Ei fac ce vor, fac un 5 contra 2 și un joc, dar atât. Nimic serios! În plus, nu au vrut să joace nici partide amicale, pentru că nu vor să se accidenteze în perspectiva viitoarelor transferuri.”, a declarat Marius Niculae, pentru Digisport.

marius-niculae

Citeşte şi DUŞAN UHRIN, LUAT LA ROST: ,,NU ŞTIE ÎN CE A INTRAT? NU S-A DUS LA NELUŢU VARGA SAU ROTARU”

liga 1marius niculaerealitateadinamouHRIN