„Prietenul la nevoie se cunoaște”! Gigi Becali, discuții private cu un rival: „Stăteam ore în şir la telefon”

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 16:13,
Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali este unul dintre cele mai cunoscute personaje din fotbalul românesc. Deși a avut mulți rivali de-a lungul timpului, cu unii dintre ei a ținut legătura și au devenit foarte apropiați.

Cum a fost și în cazul relației cu Adrian Mititelu. Omul cu banii de la formația bucureșteană a recunoscut că discuta ore în șir la telefon cu patronul oltenilor, pe care îl respectă și admiră pentru pasiunea acestuia pentru fotbal, în ciuda obstacolelor apărute în cale, cum ar fi închisoarea.

În contextul meciului dintre FC U Craiova și FCSB, programat sâmbătă, 18 septembrie, de la ora 20:00, Gigi Becali a vorbit despre raportul de forțe dintre cele două combatante.

”Am spus că nu prea mai vreau să ies prin presă cu declaraţii, dar, dacă e vorba de Mititelu, vreau să vă spun ceva. Omul ăsta avea o ambiţie foarte mare să ne învingă. Sunt sigur că o are şi acum. Stăteam ore în şir cu el la telefon şi tot îmi zicea că Universitatea Craiova o să bată Steaua, dar e greu cu mine.

Bravo lui Mititelu pentru tot ce a făcut până acum. Nu e uşor să o iei de la zero, după ce ai fost măcelărit, iar acum ai ajuns şi la închisoare.

Însă, v-am spus şi la începutul campionatului că lui Mititelu îi trebuie bani mulţi că să îşi facă o echipă puternică de Liga 1 şi să mă bată pe mine. La fel de greu o să îi fie şi cu Rotaru. Şi el are echipa bună.

Mutu nu e un antrenor rău, dar îi trebuie jucători de valoare. Nu poţi emite pretenţii la primele patru locuri dacă nu sunt la echipă jucători valoroşi. Nu joacă Mutu pe teren la Craiova.

Suntem clar favoriţi în meciul direct, iar cine nu recunoaşte acest lucru atunci nu se pricepe la fotbal. Cu toate că nu o să ne fie uşor în Bănie, tot noi vom câştiga”, a declarat Gigi Becali, pentru editie.ro.

CITEȘTE ȘI –>> FC U CRAIOVA 1948 A ANUNȚAT CE SE ÎNTÂMPLĂ CU ADRIAN MUTU, DUPĂ ULTIMELE REZULTATE ÎNREGISTRATE

adrian mititelugigi becalicraiovarealitateafcsb