Prima declarație a lui Marius Croitoru ca antrenor la FC U Craiova 1948! Ce obiectiv are

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 21:59,
Marius Croitoru
Marius Croitoru

Tehnicianul Marius Croitoru a oferit primele declarații după ce a fost prezentat oficial ca anyrenor al echipei FC U Craiova 1948. El susține că poate califica echipa în play-off.

Marius Croitoru a venit la Craiova cu gânduri de play-off

Marius Croitoru a semnat un contract valabil pe 2 ani și îi va urma în funcție italianului Nicolo Napoli. „Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil.

Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem. Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe.

Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România.

Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la o FC Botoșani și e normal să reușesc și aici.

Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru.

Marius Croitoru a fost prezentat joi la Craiova

Antrenorul Marius Croitoru s-a înțeles în cursul zilei de joi cu oficialii echipei FC U Craiova 1948 și va pregăti formația olteană în urmtoarele două sezoane.

Tehnicianul anunțase la începutul lunii iunie că este în discuții cu FC U Craiova 1948. Cele două părți nu s-au înțeles la momentul respectiv, dar între timp au ajuns la un numitor comun.

Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, este anunțul făcut de FC U Craiova 1948 pe pagina oficială de facebook.

Echipa din Bănie a terminat play-out-ul sezonului trecut pe locul 10, cu două poziții mai jos decât formațioa pregătită de Marius Croitoru, FC Botoșani.

marius croitoru