Prima întâlnire față în față a lui Reghe cu Prodan! Antrenorul Craiovei, cu capul plecat în pământ

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat joi, 09 iunie 2022, ora 19:39,
Anamaria Prodan
Anamaria Prodan

Un restaurant din Nordului, o zi liniștita. Zumzet mare pe șoseaua Nordului din Capitală. Anamaria Prodan cu prietenii într-un Ferarri de vis a parcat în față restaurantului. Șoc. Înăuntru, cu capul în pământ, Reghe la o masă cu Mihai Rotaru, patronul echipei Universitatea Craiova.

Mihai Rotaru îi explică lui Reghe că trebuie să plece demn. Lume multă în momentul în care s-a produs inevitabilul: Anamaria a intrat în același restaurant. Mihai Rotaru s-a ridicat instant de lângă Reghe și a luat-o în brațe pe impresara.

Reghe a rămas tot de unul singur la masă. Toți iși dădeau coate și zâmbeau în restaurant. Ana nici nu l-a băgat în seama pe Reghe. Toți se opreau la masă ei și o luau în brațe. Umilința totală pe Reghe căruia nimeni nu îi adresa nici un cuvânt.

Ospătarii au observat instant paparazzi. “Reghe i-a chemat“, murmurau toți.” Nu știa însă că vine Prodanca. A vrut să arate că este în relațîi bune cu Rotaru și că presă minte că e demis, se amuzau cei din restaurant.

Ana a făcut haz de necaz și a vorbit cu prietenii de la mesele alăturate “ce să facem 🙂 apărem în ziare cu paparazzi aranjat să arătam cât de măreț suntem. Ce jenant“. La aflarea veștii că Sarah, față cea mică a cuplului, se îndreaptă și ea către același restaurant, Reghe rușinat și speriat s-a ridicat și a părăsit restaurantul cu capul în jos. Ana a rămas mândra, râzând că și cum nimeni nu conta. Doar ea și prietenii ei. Instant s-a ridicat și alături de Mihai Rotaru a stat 25 de minute râzând și gesticulând. Așa s-a terminat și dilema: “este Ana dușman cu Rotaru sau …?” . Tot de la Reghe veneau informațiile false despre relațiile dintre cei doi, menite să o îndepărteze pe Ana de Rotaru.

Cei apropiați vorbeau despre faptul că lui Reghe i-a dăunat viața extrasportivă, că așa și a pierdut respectul tuturor, că amanta l-ar fi împins către lumea mondenă unde își dorește de mică să ajungă, încă de la scandalul cu omul de televiziune Doru Iuga de la OTV pe care l-a reclamat că a violat-o, în condițiile în care bătea la 12 noaptea la ușa lui pentru ședințe de spiritism. (Mai multe detalii găsiți AICI) Și cu mailurilor trimise către antrenor unde îl șantaja cu divorțul iar Reghe, speriat, îi promitea că o bagă pe prima pagină a ziarelor. “Ghinion pe săracul om să ajungă așa! Ce păcât de el și de cine era“, comentau ospătarii din restaurant.

Mai multe informații despre istoricul bogat al amantei lui Reghe găsiți accesând URMĂTORUL LINK.

CITIȚI ȘI: Fa-bu-los! Amanta lui Reghe, pulverizată: condamnată pentru PROSTITUȚIE – documentul oficial care „rupe gura târgului”

anamaria prodanlaurentiu reghecampf