Prima ofertă primită de Dani Coman după despărțirea de Hermannstadt: ”Mi l-am dorit pe Coman de prima dată”

Articol de Mihai Popescu - Publicat duminică, 21 aprilie 2024, ora 15:00,
Daniel Coman
Daniel Coman

Dani Coman s-a despărțit de FC Hermannstadt, iar FC Argeș și-a anunțat interesul pentru serviciile portarului.

Viorel Tudose, unul dintre finanțatorii clubului piteștean, consideră că Dani Coman va accepta oferta, iar echipa va ajunge în topul echipelor din fotbalul autohton.

”Am spus-o, o repet și o voi repeta, aș fi un ipocrit să spun că nu mi l-am dorit pe Dani Coman încă de prima dată de când am venit la FC Argeș. Când a fost numit un alt președinte, prima variantă a fost Dani Coman și atunci nu s-a putut, am avut un alt președinte.

Credeți-mă că mi-l doresc foarte mult pe Dani Coman, este piteștean, îl doare sufletul pentru FC Argeș. Eu am și o altă relație cu Dani Coman, știu că sufletul lui este la Pitești, respectă foarte mult Piteștiul în comparație cu alții. S-a născut în zona Argeșului, Argeșul l-a propulsat în lumea mare a fotbalului românesc, este cu sufletul de multe ori la FC Argeș.

Acum, că a demisionat este problema lor, nu o comentez eu. Dacă el își dorește, oricând sunt dispus, îl aștept cu mare drag și nu numai eu, cred că toți iubitorii fotbalului din Pitești îl așteaptă pe Dani Coman acasă, să punem umărul, să facem o echipă foarte bună la Pitești.

Și chiar mă hazardez într-un pronostic, dacă Dani Coman se întoarce la Pitești, împreună cu el, cu autoritățile locale, cu Cristi Gentea, cu suporterii ăștia, așa câți avem, dar o să vină foarte mulți suporteri alături de echipă și cu toți factorii care vor să readucă Argeșul acolo unde, părerea mea, îi este locul, în 3-4 ani vom juca liniștiți în Cupele Europene și ne vom bate la titlu”, a spus Viorel Tănase.

”Când mi-am pus în cap ceva, reușesc. Doar că timpul, că nu reușesc astăzi sau peste o săptămână, tot reușit se cheamă. Este doar o problemă de timp. Repet, este doar problema lui Dani Coman și a lui Hermannstadt că s-au despărțit. Nu neg și, v-am spus, mi-l doresc pe Dani Coman.

Totul depinde de el. Eu sunt convins, la cât îl știu, că iubește Piteștiul, că se va alătura acestui proiect, care eu cred că va fi un proiect de succes. Și nu cred, sunt sigur, dar nu vreau să folosesc cuvinte mari, că iarăși o să mă atace lumea, că Tudose a luat-o razna și e prea optimist.

Nu, eu nu am luat- o razna. Eu știu ce pot să fac în business. Și dacă vine Dani Coman, care este foarte bun pe partea administrativ-sportivă, dacă se alătura acestui proiect, eu văd un proiect de real succes”, a mai declarat Viorel Tudose, citat de Jurnalul de Argeș.

fc argeșdani comanfc hermannstadtviorel tanase