Prima reacție a Astrei, după ce Becali a anunțat că îl vrea pe Budescu: „Există o relație foarte bună între cluburi!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat vineri, 08 ianuarie 2021, ora 13:37,
Budescu

FCSB este liderul din acest moment al Ligii 1, dar cu toate acestea, finanțatorul “roș-albaștrilor” vrea să fie din nou protagonistul unei noi campanii spectaculoase de transferuri!

Formația condusă de Toni Petrea a avut un parcurs foarte bun în primele 15 etape disputate în actualul sezon, “roș-albaștrii” fiind o adevărată forță din punct de vedere al apetitului ofensiv.

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, a declarat aseară că una dintre principalele sale ținte din acestă iarnă este Constantin Budescu, actualul jucător al Astrei Giurgiu și fostul fotbalist al bucureștenilor. Mutarea are foarte mari șanse să se realizeze, asta și după ce decarul giurgiuvenilor a dat de înțeles că ar fi de acord cu un eventual transfer la liderul Ligii 1.

Directorul sportiv al celor de la Astra Giurgiu, Bogdan Mara, a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să ajungă la FCSB și a mărturisit că relația dintre cele două cluburi este una foarte bună, doar că până în acest moment nu a apărut vreo ofertă scrisă din partea lui Gigi Becali.

„Budi e sub contract cu noi! Nu știu de vreun interes al celor de la FCSB. Nu cred că a fost nimic. Nici Budi nu ne-a zis nimic, nici cei de la FCSB nu ne-au contactat. Nici pe noi, nici pe patron, pe domnul Niculae.

Gigi Becali este un om foarte corect. Mereu ne-a căutat când și-a dorit un jucător, mereu și-a exprimat deschis intențiile. Există o relație foarte bună între cele două cluburi, una normală și corectă!”, a declarat Mara, potrivit Digi Sport.

Constantin Budescu a mai evoluat pentru FCSB în perioada iulie 2017-iulie 2018, atunci când a fost transferat de către arabii de la Al-Shabab.

2.000.000 de euro este cota de transfer a mijlocașului ofensiv în vârstă de 31 de ani, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.com. Budescu mai are contract cu Astra Giurgiu până în vara acestui an, astfel că fotbalistul poate semna cu orice echipă în cazul în care giurgiuvenii nu îi prelungesc înțelegerea.

Citește și A apărut noul Hagi în Liga 1! Cine este văzut drept viitorul rege al fotbalului românesc

fcsbtransferliga 1realitateabudescuastra giurgiubogdan maradeclaratii
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”