Prima reacție a lui Răzvan Lucescu, după ce Arabia Saudită și-a închis granițele: „Perioada poate fi prelungită”

Articol de Vlad Ciotoran - Publicat joi, 24 decembrie 2020, ora 18:38,
razvan-lucescu

Arabia Saudită și-a închis granițele din cauza pandemiei de COVID-19, iar Răzvan Lucescu (51 de ani) a oferit o primă reacție. 

Antrenorul echipei Al Hilal a dezvăluit că măsura luată de Arabia Saudită, de a închide granițele, ar putea fi prelungită pentru a ţine sub control pandemia de coronavirus.

Aici, situația este foarte bună, poate este una dintre țările cu o situație bună din lume, pentru că nu sunt foarte multe cazuri. S-au închis granițele, ca urmare a ceea ce se întâmplă în Europa, la Londra, la Paris.

Cred că ideea este de a nu pleca lumea, acum, de Sărbători, și de a se întoarce după 1 ianuarie aducând alte cazuri de Covid. Am înțeles că e dată această perioadă de închidere a granițelor pe o săptămână, poate fi prelungită pentru și pentru două săptămâni”, a declarat Răzvan Lucescu la AS.ro LIVE.

Al Hilal este lider în campionat, cu 22 de puncte acumulate în 9 meciuri. În următoarea rundă, echipa pregătită de Răzvan Lucescu va primi replica celor de la Al Ittihad, sâmbătă, 26 decembrie.

Citește și PSG a rămas fără antrenor, în prag de sărbători! Cine îi va pregăti pe Neymar și compania

 

 

graniterăzvan lucescucoronavirusarabia sauditasi-a inchis granitelerealitateaantrenor
sepsi

Sepsi, gata să impresioneze în Conference League: „Va trebui să reprezentăm cu succes România!”

Romania v Croatia, 2019 UEFA European Under-21 Championship, Group C, Football, San Marino Stadium, Serravalle, San Marino – 17 Jun 2019

Varianta Gică Hagi, tot mai cerută pe banca naționalei: „În primul rând ar impune respect!”