Prima reacție din tabăra Petrolului după știrea bombă a zilei: „Au fost testate 45 de persoane”

Articol de George Drafta - Publicat joi, 02 iulie 2020, ora 14:32,
Petrolul-Ploiești-astra-giurgiu

Vestea că cinci dintre fotbaliștii Petrolului au fost depistați pozitiv i-a bulversat total pe toți cei din club cu două zile înainte ca ploieștenii să reia meciurile oficiale. 

Cei de la DSP Prahova au început deja ancheta epidemiologică în acest caz.

Testele au fost făcute la un laborator acreditat. E o anchetă mai complexă, fiindcă trebuie să identificăm contacții nu doar din lot, ci și la nivel de club și familii. Vineri, probabil, vom avea tabloul concret. 

Cert este că cei 5 jucători vor fi internați la Spitalul din Câmpina, iar restul lotului intră în izolare pentru 14 zile. La testele anterioare au ieșit cu toții negativ, prin urmare cineva din club a adus virusul recent în grup. Din păcate, toată lumea s-a relaxat și ajungem la astfel de situații complicate”, a declarat Bogdan Nica, șeful DSP Prahova pentru gsp.ro.

Octavian Grigore speră ca a doua testare să infirme rezultatele inițiale.

„Au fost testate în total 45 de persoane din cadrul clubului. Restul testelor sunt negative. Este vorba doar despre cei cinci fotbaliști, nimeni din staff nu a ieșit pozitiv. Cei cinci jucători vor fi retestați, pentru a vedea dacă nu a fost o eroare de rezultat”, a spus oficialul Petrolului pentru ziarulincomod.ro.

Medicul Petrolului a fost uluit după comunicarea venită pe adresa clubului.

„Suntem surprinși de aceste rezultate. Este al patrulea set de teste pe care îl facem. Primele 3 au ieșit complet negative, ultimele le-am făcut în urmă cu o săptămână. 

Astăzi au fost recoltate din nou probe pentru o nouă testare și așteptăm rezultatele chiar în cursul serii de astăzi. Sper ca toate să iasă finalmente negativ fiindcă au mai fost cazuri cu rezultate eronate. Deocamdată, toată lumea a plecat în izolare”, a fost reacția lui Laurențiu Bulata.

CITEȘTE ȘI –>> BREAKING NEWS | Coronavirusul lovește și în Liga 2! Scenariul repetat cu cel din Liga 1

liga 2octavian grigorepetroluldsp prahovaplay offcoronavirus
spectacol-total-la-ceremonia-de-deschidere-a-campionatului-european-moment-emotionant-al-lui-andrea-bocelli_11

EURO 2020 | VIDEO | Lumină și culoare la ceremonia de deschidere! Andrea Bocelli, prestație divină

hagi farul

Fuziunea dintre Farul și Viitorul, aproape de realitate: ”Sper să se rezolve în câteva ore”