Primele cuvinte ale lui Anas Tahiri în tricoul lui CFR Cluj: ,,Asta sper să aduc la echipă”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 21 iunie 2021, ora 09:15,
Sursa foto: Digisport
Sursa foto: Digisport

Anas Tahiri este unul dintre jucătorii care au sosit la CFR Cluj în această vară, în urma despărţirii de cei de la Waalwijk, de unde a venit gratis.

După ce a semnat cu CFR, Tahiri spune că este extrem de fericit că a ajuns în Gruia şi mai declară că orice pasionat de fotbal a auzit de CFR Cluj

Mijlocaşul marocan şi-a stabilit un obiectiv măreţ cu ardelenii, calificarea în grupele UEFA Champions League, unde o echipă din România nu a mai ajuns de foarte multă vreme.

,,Sunt foarte fericit să fiu aici. Sper că va urma un sezon foarte bun pentru noi. Știam deja despre CFR Cluj, dacă te uiți la fotbal, n-ai cum să nu știi despre CFR Cluj. Toată lumea știe că CFR e o echipă mare, așa că mă bucur să fiu aici.

Sperăm să ne calificăm în grupele Champions League. Pentru mine, îmi doresc să joc cât mai mult posibil, să am evoluții bune.

Cred că sunt un jucător tehnic, îmi place să joc combinativ, îmi place să dau ultima pasă. Asta sper să aduc și la CFR Cluj.”, a declarat Anas Tahiri, pentru siteul lui CFR Cluj.

Nu mai puţin de 34 de meciuri a jucat Anas Tahiri la Walwijk, formaţie pentru care a marcat 1 gol și reuşit 4 pase decisive, în ultimul sezon.

Citeşte şi ANDREI BURCĂ, ASALTAT CU OFERTE! SUMA CERUTĂ DE CFR CLUJ PENTRU TRANSFER

 

cfr clujanas tahiritransferrealitatea