Primele cuvinte ale lui Jonathan Rodriguez în tricoul lui CFR: ,,Am spus DA din prima”

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 18 iunie 2021, ora 10:20,
CFR Cluj/Jonathan Rodriguez
CFR Cluj/Jonathan Rodriguez

Jonathan Rodriguez este unul dintre jucătorii care au sosit la CFR Cluj în această vară, în urma despărţirii de cei de la FC Botoşani, de unde a venit gratis.

După ce a semnat cu CFR, Rodriguez spune că asta este cea mai mare realizare din cariera sa de fotbalist de până acum şi nu vrea să se oprească aici.

Mijlocaşul argentinian şi-a stabilit un obiectiv măreţ cu ardelenii, calificarea în grupele UEFA Champions League, unde o echipă din România nu a mia ajuns de foarte multă vreme.

,,Sunt foarte fericit, este, pentru mine, cea mai mare performanță. Sper să ajut echipa să câștige în continuare. A fost ușoară alegerea, CFR a câștigat campionatul patru ani la rând, n-am stat pe gânduri înainte să semnez. Din prima am spus ‘da’. Sper să mă adaptez repede la club, pentru că este o schimbare foarte mare pentru mine, pentru familia mea.

Nu știu multe despre oraș, am stat doar la Botoșani, era departe Clujul. Dar știu că e un oraș foarte frumos. Sper ca suporterii să fie alături de noi, sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor.

Eu sunt un om simplu, muncitor în teren. Sunt simplu, rămân acasă în fiecare zi, doar cu familia ies la plimbare. Nu am alte pasiuni, doar ceaiul mate.”, a declarat Jonathan Rodriguez, într-un interviu pentru siteul CFR-ului.

Nu mai puţin de 126 de meciuri a jucat Jonathan Rodriguez la FC Botoșani, formaţie pentru care a marcat 10 goluri și reuşit 16 pase decisive.

Citeşte şi ANDREI BURCĂ, ASALTAT CU OFERTE! SUMA CERUTĂ DE CFR CLUJ PENTRU TRANSFER

Jonathan Rodriguezcfr clujrealitatealiga 1