Primele impresii a lui Lucien Favre, tehnicianul lui Nice, despre Rareș Ilie: „Un tânăr cu mare potențial!” – Ce a declarat despre tânărul fotbalist român!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 19 iulie 2022, ora 12:34,
Rareș Ilie la Nice / Foto: Facebook@ogcnice
Rareș Ilie la Nice / Foto: Facebook@ogcnice

Plecarea lui Rareș Ilie de la Rapid la Nice reprezintă bomba perioadei de transferuri în România. Tânărul jucător s-a alăturat noilor colegi la antrenamente, unde a fost deja remarcat de Lucien Favre.

Mai exact, tehnicianul celor de la Nice este impresionat de Rareș Ilie, pe care îl consideră deja un puști de viitor. De asemenea, acesta a dezvăluit și cum l-a găsit pe tânărul fotbalist.

„Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo!”

L-am văzut cum conduce mingea, nu are nicio problemă, ci mai degrabă o ușurință. Are curaj, driblează și marchează. Cum l-am descoperit? Intru pe internet, urmăresc meciuri, sunt sunat de oameni care îmi vorbesc despre jucători.

Analizez foarte mult pentru că am nevoie să îmi pregătesc echipa. Dacă m-aș fi dus la Gladbach, poate l-aș fi luat acolo. E un băiat bun, un tânăr cu mare potențial”, a declarat Lucien Favre, pentru site-ul celor de la Nice.

Rareș Ilie a debutat pentru echipa mare a Rapidului în toamna anului 2020. Acesta a bifat în total pentru giuleșteni 60 de meciuri, marcând 9 goluri și oferind 12 asisst-uri. Transfermarkt poziționează cota acestuia în jurul sumei de 1,3 milioane de euro.

Ce a spus Rareș Ilie după primul antrenament la Nice! Citește chiar aici!

Lucien FavreOGC Nicerares ilie