VIDEO Halep, primire de neuitat pe Arena Națională! 15.000 de oameni și o atmosferă superbă

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat luni, 11 iunie 2018, ora 23:22,
Halep Telekom
Halep Telekom

UPDATE 20:35. „E cea mai frumoasă seară din viața mea și nu o să o uit niciodată. La mai multe trofee”, a fost mesajul Simonei Halep. Ea merge acum să-i salute pe cei aproape 15.000 de oameni strânși pe Arena Națională, pe acordurile celebrei piese We Are The Champions (Queen).

”Mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat un asemenea copil!”, a spus Stere Halep, tatăl Simonei.

UPDATE 20:25. Alături de Simona Halep, Monica Anghel interpretează celebra piesă Simply the Best (Tina Turner).

UPDATE 20:20. „Sunt foarte emoționată și nu mă așteptam la așa ceva, să am parte de o astfel de primire. Mereu am crezut că se poate face o performanță mare.

Acest drum a fost foarte lung. Vreau să mulțumesc tuturor antrenorilor care au pus o cărămidă la această performanță, dar și familiei mele, care m-a susținut și ajutat în fiecare zi”, a spus Halep, cu lacrimi în ochi, care a fost felicitată apoi de fostul mare campion al tenisului românesc, Ilie Năstase.

Publicată de Simona Halep pe 11 Iunie 2018

UPDATE 20:10. Simona Halep pătrunde pe gazon, iar acum Monica Anghel și Marcel Pavel cântă imnul României. Fanii îi strigă numele Simonei, iar atmosfera este una extraordinară!

UPDATE 20:00. „Atmosfera este una de nedescris! Sunt undeva în jur de 10.000 de oameni. Suporterii sunt extrem de emoționați și abia așteaptă să o vadă pe Halep. Atmosfera te lasă fără cuvinte”, transmite reporterul Realitatea TV, Raluca Țicmeanu.

Entuziasm foarte mare după ce Simona Halep a câștigat Grand Slam-ul de la Roland Garros.

Halep e așteptată de 10.000 de oameni pe Arena Națională, acolo unde Simona va prezenta copia trofeului de la Paris, într-un eveniment de neuitat.

Fanii Simonei au început să vină încă de la ora 18:00, iar cei care stau în zona VIP au posibilitatea să revadă finala de la Roland Garros dintre Halep și Stephens.

Simona se pregătește acum de Grand Slam-ul de la Wimbledon, programat între 2 iulie și 15 iulie.

Foto: Telekom Sport

Halep tenisHalep faniHalepHalep finalaarena nationala