Primul dinamovist revenit la București pentru a continua alături de „câini” – „Mergem mai departe!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat joi, 23 iunie 2022, ora 08:23,
Dinamo
Dinamo

Odată cu retrogradarea, Dinamo a pierdut mai mulți jucători de bază printre care și pe tehnicianul Dusan Uhrin. Se pare totuși că nu toți fotbaliștii sunt dispuși să plece.

Mai exact, Gabriel Moura, fundașul dreapta de origine braziliană, vrea să rămână și să ajute echipa. Acesta a declarat că s-ar fi înțeles cu conducerea clubului.

Gabriel Moura rămâne la Dinamo!

„M-am înțeles cu Dinamo să continuu. Pentru moment, totul este OK. Am lămurit, zic eu, situația cu conducerea clubului și mergem mai departe”, a declarat Gabriel, pentru GSP.ro.

Potrivit sursei menționate, pe lângă Gabriel Moura, care are 34 de ani, un alt veteran este gata să rămână și să ajute echipa. Este vorba despre Răzvan Patriche, care are vârsta de 36 de ani.

Gabirel Moura, printre primii jucători curajoși chiar după retrogradare

Fundașul brazilian a fost printre primii fotbaliști care au anunțat că vrea să continue indiferent de situație la Dinamo.

„Încă nu am reziliat contractul, ne aflăm în negocieri și dorința mea este să rămân și să ajut Dinamo să revină în prima ligă. Cum am zis, ne aflăm în negocieri. Bineînțeles, dacă vine cineva și se implică financiar la Dinamo sau un sponsor care să aducă bani, ar fi foarte bine.

Dinamo merită să se întoarcă în prima ligă cât de curând posibil. E foarte dureros. Dinamo a retrogradat pentru prima oară în 74 de ani. Când pici în liga a 2-a, este mereu dificil, mai ales când e vorba de Dinamo, unul dintre cele mai mari echipe din România”, declara la începutul lunii iunie Gabriel Moura, potrivit celor de la Playsport.

Steliano Filip, în război total cu Dinamo! Citește chiar aici!

dinamo#gabrielmoura