Primul motiv de bucurie pentru Sorana Cîrstea în Australia! ,,Au aprobat în sfârşit solicitarea asta”

Articol de Mihai Cristian - Publicat duminică, 24 ianuarie 2021, ora 18:55,
sorana cirstea

Sorana Cîrstea se află în acest moment într-o carantină restricţionată la Melbourne, înainte de începerea primului turneu de Grand Slam al anului.

După ce a stat mai bine de o săptămână izolată în camera de hotel, Cîrstea a început să se bucure până şi de cel mai mic gest.

Numărul 72 WTA are în sfîrşit un motiv de fericire la Melbourne, după ce organizatorii turneului i-au aprobat o cerere pe care o făcuse tenismena din România. Aceştia şi-au dat cu greu acceptul pentru un aspirator, pe care jucătoare de tenis l-a solicitat.

Aceasta este starea mea de spirit după ce departamentul sanitar ne-a aprobat în sfârșit solicitarea pentru un aspirator.”, a postat Sorana Cîrstea pe Twitter, după ce dorinţa i-a fost îndeplinită.

Asta nu a fost singura veste pe care a primit-o Sorana Cîrstea. Organizatorii le-au anunţat pe jucătoarele izolate că vor putea fi repartizate, după carantină, la un turneu special creat pentru ele.

Turneul va avea loc în perioada 3-7 februarie, iar Sorana Cărstea va fi şi ea nelipsită. Grampians Trophy se njmeşte competiţia, care va avea la start jucătoare precum Victoria Azarenka (Belarus), Karolina Pliskova (Cehia), Garbine Muguruza (Spania) și Sofia Kenin (SUA).

Sorana Cîrstea aşteaptă cu nerăbdare Australian Open, turenu care se va dsfăşura în perioada 8-21 februarie, după ce a fost amânat de mai multe ori din cauza pandemiei de Covid-19.

Citeşte şi Simona Halep, performanţă incredibilă în secolul 21! Este singura din lume care a reuşit asta

 

australian openwtasorana cirstearealitateatenis
todoran

FOTO | Dinu Todoran a condus primul antrenament al FCSB-ului! Imagini de la ședința de pregătire

E3shZkGWEAAKW4t (1)

EURO 2020 | Danemarca, incapabilă să reacționeze! Finlanda, victorie la limită