Primul transfer important concretizat de FCSB: Rachid Bouhenna a semnat oficial! Ce număr va purta pe spate fundașul francez!

Articol de Mihai Dragomir - Publicat marți, 21 iunie 2022, ora 15:19,
Rachid Bouhenna/ Foto: FCSB Facebook
Rachid Bouhenna/ Foto: FCSB Facebook

FCSB a oficializat prima mutare a verii: Rachid Bouhenna, adus liber de contract de la campioana CFR Cluj. Fundașul francez a semnat oficial și a pozat în tricoul FCSB-ului.

În vârstă de 30 de ani, Rachid Bouhenna vine să acopere golul din defensiva echipei lui Toni Petrea, acolo unde îl așteptă cât de curând pe Dawa, de la Botoșani.

Rachid Bouhenna, noul fundaș central al FCSB-ului!

”Bine ai venit, Rachid Bouhenna!

Rachid Bouhenna, care a evoluat pentru CFR Cluj în sezonul trecut, a devenit, începând de marți, jucătorul FCSB. Fundașul francez în vârstă de 30 de ani va evolua cu numărul 29 și a efectuat deja primul antrenament alături de noii săi colegi.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

Rachid Ahmed Bouhenna este un jucător francez, de origine algeriană, care s-a născut la 29 iunie 1991, în Meru (Franța). A evoluat, în tinerețe, pentru CS Sedan (Franța), Doncaster (Anglia), RE Bertrix (Belgia) sau AFC Compiegne (Franța), iar în 2014 a ajuns în Algeria, la CS Constantine, unde a evoluat un an și a fost transferat de MC Algiers, unde a rămas până în 2018.

A urmat un sezon în tricoul lui Dundee United (Scoția), pentru ca, în vara lui 2019, să ajungă la Sepsi OSK, unde a devenit căpitan de echipă. În sezonul trecut, a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj, trecându-și în palmares titlul de campion al României”, a fost transmis de contul oficial al echipei FCSB.

#rachidbouhennafcsbtransferliga1