Problema României înaintea debutului în campania de calificare: „Va conta lipsa lui!”

Articol de Valentin Walter - Publicat marți, 23 martie 2021, ora 13:45,
radoi-mirel-profimedia-0556713655

Prima reprezentativă a României începe campania de calificare la Campionatul Mondial din Qatar 2022.

“Tricolorii” vor juca în preliminariile CM 2022 împotriva reprezentativelor din Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

România va debuta în această lună în preliminariile pentru Mondialul din Qatar, dar selecționerul echipei Mirel Rădoi nu va putea sta pe bancă în primul meci cu Macedonia de Nord, fiind depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Lucian Sânmărtean, fost jucător la FCSB și Vaslui este de părere că Romănia trebuie să câștige primul meci din preliminariile CM din Qatar 2022 contra Macedoniei de Nord dar consideră că lipsa selecționereului Mirel Rădoi după banca tehnică va conta foarte mult.

”Trebuie să începem primul meci cu dreptul. Să îl tratăm foarte serios și să încercăm să îl câștigăm. Singura problemă pe care o avem acum, din păcate, este „accidentarea” lui Mirel Rădoi.

Sursa Foto: Profimedia Images Credit: Alex Nicodim/SIPA//SERRESRAPHAEL__ALX2707/2009042348/Credit:Alex Nicodim/SIPA/2009042350

Într-adevar este o problemă, dacă nu va face parte din lot lucruruile capătă o dimensiune diferită și odată ce nu au antrenor principal pe bancă să nu se întâmple vreo nefăcută, a declarat Lucian Sânmărtean Antena Sport.

Citește și O fostă mare legendă a României știe soluția pentru poarta naționalei: “Pe el l-aș vedea titular!”

”Contează lipsa lui, pentru că el este căpitanul acestei nave. E normal, când îți lipsește căpitanul, chiar dacă secunzii sunt de înalt nivel, impactul lui asupra echipei este cu totul și cu totul diferit.

Sursa Foto: Profimedia Images

Asta nu ne scuză cu o evoluție modestă și un rezultat nefavorabil. Trebuie să începem cu dreptul fiindcă avem șansa noastră și la meciul cu Germania trebuie sa fim relaxati si linistiti ca in primul meci s-a facut un rez favorabil a declarat Sânmărtean pentru sursa citată.

Programul echipei naționale a României în luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 (Arena Națională)

28 martie: România – Germania, ora 21:45 (Arena Națională)

31 martie: Armenia – România, ora 19:00

Citește și VIDEO | Nicolae Dică a prefațat debutul la preliminariile pentru CM 2022: “Va fi foarte greu cu Macedonia de Nord”

 

preliminarii campionatul mondial 2022mirel rădoirealitateaechipa nationalaLucian Sânmărtean
Italia Turcia EURO 2020

EURO 2020 | Concluziile după Italia – Turcia, 3-0: ,,Un rezultat neaşteptat! De obicei, primele meciuri sunt închise”

nadal djokovic

Rafael Nadal, eliminat în semifinale la Roland Garros de Novak Djokovic, după un meci maraton! Cu cine joacă sârbul finala