Probleme cu nocturna la Mioveni! Meciul cu FC U Craiova 1948 a început mai târziu cu 30 de minute

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 01 octombrie 2022, ora 19:54,
Din cauza problemelor cu instalația de nocturnă, meciul de la Mioveni a început cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.
Din cauza problemelor cu instalația de nocturnă, meciul de la Mioveni a început cu o întârziere de aproximativ 30 de minute.

Meciul dintre CS Mioveni și FC U Craiova 1948, din Etapa a 12-a a Superligii, a început cu întârziere din cauza problemelor cu nocturna.

FC U Craiova a egalat în minutul 11, după ce CS Mioveni a deschis scorul în minutul 5

Debutul celui de-al doilea meci al Etapei a 12-a a Superligii, CS Mioveni – FC U Craiova 1948, care trebuia să aibă loc la ora 19:00, a fost amânat.

Instalația de nocturnă refuza să se aprindă, din cauza unei căderi de curent în zona stadionului. Generatorul a fost pornit după aproximativ 5 minute, dar fără efect, astfel că arbitrul de centru Andrei Chivulete a trimis jucătorii celor două echipe la vestiare.

Problema a fost remediată după aproximativ 20 de minute, astfel că meciul a debutat cu 30 de minute întârziere față de ora oficială.

Acest lucru nu i-a deranjat prea tare pe jucători, care au oferit spectacol încă din primele minute. Gazdele au deschis scorul în minutul 5 prin Buziuc, care a reluat în plasă din 4-5 metri, cu poarta goală, mingea centrată de pe dreapta de Blănaru.

În minutul 11, însă, a fost restabilită egalitatea. Vlad Achim a prins un şut senzaţional din afara careului, în urma unui atac prelungit al oaspeților.

Nu este primul meci din  actualul sezon al Superligii în care sunt probleme cu nocturna. Interesant este că și în precedentul caz a fost „implicată” CS Mioveni, dar fără vreo vină, deoarece lumina s-a stins la meciul din deplasare cu CFR Cluj.

superliga