Probleme financiare pentru Rapid: ,,Nu ne-am primit salariile şi nu e ok”

Articol de Valentin Walter - Publicat sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 13:34,
rapid bucurie

Problemele financiare lovesc tot mai multe cluburi din România, iar ultima victimă este Rapidul.

Dacă în ultimele sezoane giuleștenii au avut o stabilitate financiară, iată că problema banilor a ajuns acum să tulbure şi mai mult atmosfera de la echipă, care nu se află în cea mai bună formă.

Potrivit celor de DigiSport acționarul Liviu Goncea întârzie să facă plățile pe motiv că ar vrea să își vândă acțiunile.

„Dacă fondul de investiţii pe care îl reprezintă Victor Angelescu, şi care are 40 la sută din acţiuni, oferă banii conform înţelegerii, partea cealalaltă, reprezentată atunci de Ovidiu Burcă şi Andrei Nicolescu, iar acum de Liviu Goncea, întârzie să facă plăţile.” potrivit sursei citate.

Citește și O nouă bijuterie de stadion e gata să apară în România: ,,Am solicitat ca proiectantul să-și dea frâu liber imaginației”

Fostul Primar al Sectorului 1, Dan Tudorache a declarat că sunt ceva probleme la Rapid și nu știe sigur dacă Goncea o să vândă acțiunile.

„Da, nu ştiu ce e la Rapid, dar am auzit că sunt ceva probleme. Nu m-am mai implicat în ultimele luni. Bine, nici înainte nu pot spune că-i ajutam cu ceva concret pentru că nu aveam cum. Nu ştiu dacă domnul Goncea vrea să vândă acţiunile.”, a declarat Dan Tudorache pentru Digi Sport

„Este adevărat că nu ne-am primit salariile şi nu e ok, dar noi vom face tot posibilul să jucăm. Însă e clar că o astfel de situaţie ne afectează.” a precizat pentru sursa citată unul dintre jucători.

Citește și EXCLUSIV | Presiunea de pe umerii lui Mutu, explicată de un antrenor din Liga 1: “Se făceau comparații”

 

 

Liviu Goncealiga 2Dan Tudoracherealitatearapid
eriksen

EURO 2020 | VIDEO | Danemarca – Finlanda, întrerupt după ce un fotbalist a leșinat pe teren

chivu

Cristi Chivu, gata să înceapă o nouă provocare! Unde poate antrena fostul căpitan al naționalei