Probleme în lotul CFR-ului? Cristi Balaj: „Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 03 februarie 2023, ora 09:40,
Cristi Balaj
Cristi Balaj

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a vorbit recent despre Roger, jucătorul brazilian din lotul ardelenilor.

Mai exact, Balaj a declarat că va exista un proces, deoarece fotbalistul și-a denunțat contractul cu echipa. Iată ce a spus Balaj despre acest caz.

„Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces!”

„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.

Era pe listă la Conference League, la Cupa României, la una dintre echipele pentru Liga 1. A fost în cantonament, făcea antrenamente cu echipa mare. Și și-a denunțat contractul pentru că așa a fost sfătuit. Mie îmi pare rău că ei au decis să se comporte așa. Noi am încercat să-i dăm condițiile cele mai bune.

La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a declarat Cristi Balaj, pentru Antena Sport.

cfr clujrogercristi balaj