Probleme la FCSB! Motivul incredibil pentru care s-a anulat ultimul antrenament al echipei

Articol de Mihai Cristian - Publicat vineri, 20 noiembrie 2020, ora 22:36,
toni-petrea-antrenament-fcsb-1400×708

FCSB trece prin cea mai bună perioadă a sa, după ce a reuşit să revină pe primul loc în Liga 1 după foarte mult timp. 

Deşi a scăpat de toate problemele pe care le-a avut la începutul sezonului, când aproape toată echipa s-a infectat cu coronavirus, acum o altă situaţie i-a dat peste cap pe jucătrii celor de la FCSB.

Fix înainte de reluarea campionatului, planurile lui Toni Petrea au fost date peste cap. Acesta a fost nevoit să anuleze ultimul antrenament al echipei, după ce au apărut câteva probleme la baza de pregătire din Berceni.

Motivul pentru care s-a anulat şedinţa de pregătire este unul incredibil. La baza echipei din Berceni nu a fost curent electric, iar Toni Petrea a fost nevoit să renunţe la antrenamentul de vineri.

Jucătorii au fost trimişi acasă, urmând să revină sâmbătă la antrenamente în speranţa că problema se va rezolva, potrivit as.ro.

FCSB revine în Liga 1, urmând să joace împotriva celor de la Gaz Metan Mediaş, luni, de la ora 21:00, în ultimul joc al etapei a 11-a.

FCSB se află în acest moment pe primul loc în Liga 1, la egalitate cu Craiova, ambele având câte 24 de puncte după 10 meciuri disputate până acum.

Citeşte şi Restanţele financiare, problema numărul 1 în fotbalul românesc! ,,Nu respectă munca oamenilor, dar cer performanţă”

curent electricproblemefcsbtoni petreagaz metanantrenament anulatrealitatealiga 1
anglia croatia

EURO 2020 | ”It’s Coming Home”! Anglia, debut fericit în fața vicecampioanei mondiale

ambulanta ekeng

Un fost fotbalist de la Dinamo, speriat de drama lui Eriksen: „Mi-am amintit de Ekeng, am fost lângă el!”