Probleme pentru CFR Cluj înaintea restanței cu FC Hermannstadt! Două absențe și o revenire în lotul campioanei

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 29 noiembrie 2022, ora 23:29,
Camora
Camora

CFR Cluj joacă miercuri, de la ora 19:00, prima dintre cele două restanțe pe care le are în Superligă.

Camora va fi în lot mâine”, a anunțat Dan Petrescu

Adversară îi va fi FC Hermannstadt, iar meciul de pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș contează pentru Etapa a 6-a. la CFR Cluj revine Mario Jorge Malino Paulino ‘Camora’ după operația de apendicită, dar vor lipsi Segiu Buș și Karlo Muhar.

Antrenorul Dan Petrescu a dat ultimele informații înaintea meciului cu formația antrenată de Marius Măldărășanu.

Camora va fi în lot mâine. Trebuie să mă decid dacă va juca de la început sau nu. Clar că Mario Camora chiar dacă va juca, nu va fi 100%. El a stat vreo 20 de zile fără să facă nimic şi a făcut şase zile cu echipa, deci mult prea puţine zile faţă de cât a stat.

Singura problemă majoră e Muhar, care, în opinia mea, în momentul în care a fost accidentat, era cel mai în formă jucător şi golgheterul echipei. Până la urmă, un închizător să fie golgheter şi chiar e o pierdere, în opinia mea, pentru echipă.

El îşi doreşte foarte mult. S-a antrenat cu entuziasm maxim. E şi căpitanul echipei. Îşi doreste să joace iar. Buş, la fel, care a avut cred că 15 rupturi anul ăsta, mi se pare că va fi apt la următorul meci. La Muhar încă nu e apt. Posibil luni să înceapă cu echipa dacă poza sau radiografia pe care o face va fi bună.

Ne gândim, sunt foarte multe puncte faţă de Farul, care au avut un tur de campionat fantastic şi, în condiţiile astea, va fi greu să îi prindem. Noi asta ne dorim, dar mai sunt multe meciuri de jucat şi în campionat, şi în play-off”, a declarat Petrescu.

superligadan petrescu