Probleme pentru Dan Petrescu înainte de meciul cu FCSB! CFR Cluj este în dificultate

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 31 ianuarie 2023, ora 17:56,
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Derby-ul Superligii, cel dintre campioana CFR Cluj și vicecampioana FCSB are loc duminică, în Gruia, de la ora 21:00.

Poate că cei de la FCSB s-au bucurat cam repede”, a spus Dan Petrescu despre meciul cu Farul

În acest moment, CFR Cluj este lider, cu 50p, în timp ce echipa roș-albastră se află pe 4, cu 41p. Diferența putea fi mai mică, dar elevii lui Leonard Strizu au pierdut în fața Farului în Etapa a 23-a, cu 2-3, golurile fiind primite în minutele 90+5 și 90+6.

Dan Petrescu a făcut referire la această partidă. „A fost un meci incredibil, un meci foarte frumos pentru spectatori, întoarceri de scor, cu multe ocazii.

Asta arată că în fotbal nu trebuie să te bucuri niciodată, trebuie să fii concentrat până la final. Doar când fluieră arbitrul finalul meciului, atunci poți să te bucuri.

Cam așa sunt și eu, nu pot să mă bucur indiferent de rezultat. Poate că cei de la FCSB s-au bucurat cam repede și fotbalul te pedepsește câteodată”, a spus Petrescu.

Dan Petrescu se teme ca terenul să nu se strice, din cauza ninsorii, înaintea meciului cu FCSB

Tehnicianul a făcut referire și la confruntarea care va avea loc în week-end, în Etapa a 24-a. Marea problemă a lui Dan Petrescu este că echipa pe care o antrenează are la dispoziție un singur teren pentru antrenament, cel pe care va avea loc partida.

Toate meciurile cu ei au fost grele, va fi un meci strâns, se va decide la micile detalii, intensitate maximă, va fi un meci care merită văzut. Terenul arată bine acum, dar să vedem dacă avem unde să ne antrenăm zilele astea.

Trebuie să ai unde să te antrenezi, iar singurul teren care e încălzit este cel de joc, sperăm să nu-l stricăm. Terenul arată bine acum. Am înțeles că va ninge în fiecare zi, sperăm să nu ningă tare”, a spus Dan Petrescu.

dan petrescuEtapa a 24-asuperliga