Probleme pentru Rapid, înaintea startului în Liga 1! Giuleștenii riscă depunctarea

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 17 iunie 2021, ora 23:11,
11rapid
11rapid

Clubul patronat de Victor Angelescu se confruntă cu probleme înaintea revenirii în primul eșalon, astfel că este obligat să achite urgent o sumă de bani!

Rapid București a promovat în Liga 1, după șase ani de pauză, astfel că este gata să facă o figură frumoasă pe prima scenă a fotbalului românesc. Pentru asta, oficialii formației de la Podul Grant sunt gata să pună la cale mai multe transferuri importante, dar și să găsească o arenă pe care elevii lui Mihai Iosif să beneficieze de toate condițiile.

 

Până atunci însă, „alb-vișinii” au cinci zile la dispoziție pentru a plăti restanțele salariale către Adrian Iencsi, fostul antrenor al echipei. În caz contrar, Rapid riscă depunctarea și interzicea dreptului de a mai legitima fotbaliști. Anunțul a fost făcut de Federația Română de Fotbal, care a menționat faptul că giuleștenii au primit deja o amendă în valoare de 3.000 de lei, penalitate sportivă.

 

„Conform art. 85 din RD coroborat cu art. 24 lit. C al. 1. a din RSTJF, sancţionează debitorul FC Rapid 1923 SA cu penalitate de 3.000 lei şi acordă un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian.

Acordă termen în data de 14.07.2021, dată la care debitorul FC Rapid 1923 SA trebuie să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul Iencsi Mihai Adrian conform Hotărârii nr. 372/CL/16.02.2021 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

 

Citește și VIDEO | NOUL STADION AL RAPIDULUI ȘI-A APRINS NOCTURNA! IMAGINILE MULT AȘTEPTATE DE GIULEȘTENI

adrian iencsidatorie rapidrapidrealitatealiga 1