„Probleme sunt, vor mai fi!” Marele regret al jucătorilor FCSB: „Aşa este cursul vieţii”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 25 septembrie 2020, ora 14:57,
straton fcsb
straton fcsb

Cătălin Straton (30 de ani), portarul FCSB-ului, venit de la Dinamo, consideră că roș-albaștrilor le-a lipsit șansa în meciul de aseară, cu Slovan Liberec.

Portarul de 30 de ani al roș-albaștrilor este convis că FCSB ar fi trecut fără probleme de Slovan Liberec dacă Toni Petrea și Mihai Pintilii ar fi avut tot lotul la dispoziție.

„Aş vrea să încep cu începutul şi să-i felicit pe aceşti copii de la această echipă, unde sunt şi eu, şi să le transmit pe această cale să nu fie supăraţi. Este greu. Sunt copii şi mă bucur că au jucat aşa bine.

Din păcate… poate cu puţină şansă, ne puteam califica. Cred că, dacă eram cu prima echipă, cu tot respectul pentru cei de la Slovan, nici nu stăteam la discuţii. Probleme sunt, vor mai fi.

Probabil şi la alte echipe, deşi nu îmi doresc asta. Aşa este cursul vieţii. Cel mai mult te durea că venea acest meci, ştiam că depindem de acest meci, din păcate nu s-a putut alinia echipa care s-a dorit”, a spus Straton.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” alcătuit pe genunchi, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Roș-albaștrii au jucat în zece din minutul 20.

Citește și • CFR Cluj aproape de un moment istoric pentru fotbalul românesc! FCSB este în pericol

realitateafcsbcatalin stratonEuropa League