„Procurorul” îl pune la zid pe Cortacero: „Jaf la drumul mare! Nicio reacție din partea autorităților!”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 14 ianuarie 2021, ora 11:52,
cornel dinu

Cornel Dinu (72 ani), legenda dinamoviștilor, și-a pierdut răbdarea cu actionarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero!

Dinamo a învins-o pe Hermannstadt, scor 2-0, miercuri seara, într-un meci disputat la Mediaș, în cadrul etapei a 16-a a Ligii I.

„Procurorul” s-a săturat de minciunile spaniolului Pablo Cortacero și este părere că în situația actuală clubul din Ștefan Cel Mare se îndreaptă într-o singură direcție, și anume falimentul.

cornel-dinu

„Dinamo este de pe altă lume… S-au spus atâtea, s-a făcut nimic… Un caz aparte în istoria chiar a fotbalului european, jaf la drumul mare, excrocherie internațională în văzul autorităților de la noi și din Spania, fără nicio reacție.

Greu de intuit tratamentul pentru evitarea falimentului. Sper, totuși, să apară… Măcar în al 13-lea ceas… Voi mai scrie despre ce nenorocire au făcut corciturile cortacere pe-acolo… Măcar să se intuiască ce-ar fi de făcut cu soarta echipei de care este legat nu numai răsăritul meu în fotbal, dar și zenitul, ca și apusul meu în fotbal” a declarat Cornel Dinu pentru Fanatik.

Citește și Mesajul transmis de un lider al vestiarului “câinilor” pentru șefii spanioli: “Totul are o limită”

„Mister” consideră că echipa pregătită de Ionel Gane, în ciuda poziției din acest moment în ierarhie, se va lupta pentru evitarea retrogradării.

„În final, așa cum este clasamentul, dar și datele loturilor, UTA, chiar dacă a schimbat masiv (7 veniri, 7 plecări!), Dinamo, Poli Iași și FC Argeș se vor lupta pentru a rămâne în prima divizie. „Ruleta” s-a pornit deja… Faceți jocurile, dar corecte, domnilor!” a declarat Dinu pentru sursa citată.

După victoria de la Mediaș, Dinamo a acumulat 25 de puncte și a urcat până pe locul 8 în Liga1, la doar 2 puncte de primul loc ce asigură prezența în play-off.

Citește și Șumudică poate semna contractul carierei! Românul a intrat în atenția celor de la Galatasaray Istanbul

 

 

 

falimentliga 1Pablo Cortacerocornel dinurealitateadinamo
Simon Kjaer

Dorin Goian, impresionat de Simon Kjaer, cel care i-a oferit primul ajutor lui Eriksen: ,,E lider, a demonstrat-o”

UEFA Euro 2020 football tournament, Finland vs. Denmark, Copenhagen – 12 Jun 2021

VIDEO | Fanii s-au dus la spitalul unde este internat Eriksen: ,,Un moment de groază pentru întreaga naţiune”