SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Profesoara Simona Halep! Anunţul fabulos făcut de sportiva din România

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 18:05,
SIMONA HALEP
SIMONA HALEP

Simona Halep se pregăteşte în acest moment de participarea la turneul demonstrativ din Africa de Sud, însă înainte de a pleca din ţară, sportiva a făcut anunţul aşteptat de iubitorii tenisului.

Jucătoarea de tenis care ocupă în acest moment poziţia a 20-a în ierarhia WTA, a anunţat lansarea propriului curs de tenis. Totul va avea loc pe data de 30 noiembrie, potrivit Simonei.

,,Sunteţi gata? Cursul meu se lansează marţi, 30 noiembrie. Sunt atât de încântată să fiu noul vostru antrenor şi să împart cu voi câteva din loviturile mele şi procese de gândire cînd sunt pe teren. Abia aştept să vă alăturaţi.”, a scris Simona Halep pe Twitter.

În perioada 18-19 decembrie, jucătoarea de tenis din România va participa la turneul Africa Cares, unde scopul principal este reprezentat de promovarea tenisului și combaterea violenței împotriva femeilor. Meciurile vor avea loc la Johhanesburg, iar competiția se va disputa între 8 tenismeni, 6 femei și 2 bărbați, împărțiți în câte două grupe.

Simona Halep a fost repartizată în grupa B, unde îi va întâlni pe Sloane Stephens, Zoe/Isabella Kruger și Dustin Brown la turneul demonstrativ din Africa de Sud. De partea cealaltă, din grupa A vor face parte jucătoare cu nume precum Venus Williams și Martins Hingis, alături de Iga Swiatek și Khololwam Montsi.

Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Images
Simona Halep/Sursa foto: Profimedia Images

Citeşte şi CUM SE MOTIVEAZĂ SIMONA HALEP ÎNAINTE DE A PLECA SPRE AFRICA DE SUD: ,,DACĂ NU VOMIŢI SAU MORI, CONTINUĂ!”

 

simona halepcursuritenisrealitateawta