Programul de marți al CM de fotbal din Qatar! Lionel Messi are probleme la gleznă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat marți, 22 noiembrie 2022, ora 00:40,
Lionel Messi
Lionel Messi

Luni au loc patru meciuri din cadrul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar și vom vedea la lucru Argentina și campioana mondială Franța.

Argentina debutează marți la Campionatul Mondial cu Arabia Saudită, dar Lionel Messi are acumulare de lichid la gleznă

Primul meci al zilei este cel dintre Argentina și Arabia Saudită, care începe la ora 12:00 a României. Meciul este unul în care Argentina nu doar că pleacă favorită, dar fanii se așteaptă și la o serie de goluri în poarta adversarilor.

Cu sau fără vedeta Lionel Messi, asta rămâne de văzut. În online a apărut o poză cu glezna umflată a lui Lionel Messi, însă TYC Sports susține că nu este vorba despre o problemă la ligamente sau la os, ci o acumulare de lichid.

Programul complet al meciurilor de azi:

  • De la ora 12:00: Argentina – Arabia Saudită (Grupa C); Lusail Iconic Stadium (Lusail); arbitrii: Slavko Vincic – Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic (toți din Slovenia); arbitru de rezervă: Maguette Ndiaye (Senegal)
  • De la ora 15:00: Danemarca – Tunisia (Grupa D); Education City Stadium (Al Rayyan); arbitrii: César Arturo Ramos Palazuelos, Alberto Morín Méndez, Miguel Ángel Hernández Paredes (toți din Mexic); arbitru de rezervă: Said Martinez (Honduras)
  • De la ora 18:00: Mexic – Polonia (Grupa C); Stadium 974 (Doha); arbitrii: Arbitrii; Chris Beath – Anton Schetininm, Ashley Beecham (toți din Mexic); rezervă; Stéphanie Frappart (Franța)
  • De la ora 21:00: Franța – Australia (Grupa D); Al Janoub Stadium (Al Wakrah); arbitrii: Victor Gomes – Zakhele Siwela, Souru Phatsoane (toți din Africa de Sud); arbitru de rezervă: Salima Mukansanga (Rwanda)
lionel messicampionatul mondial 2022