Programul de miercuri al CM de fotbal din Qatar! Polonia poate trimite Argentina acasă

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat miercuri, 30 noiembrie 2022, ora 00:05,
Lionel Messi
Lionel Messi

Naționala de fotbal a Argentinei își joacă, azi, prezența în optimile CM din Qatar, un eșec cu Polonia putând s-o trimită acasă.

Argentina riscă să fie eliminată de la CM din Qatar dacă pierde cu Polonia

Grupele C și D ajung la final în această și vom afla alte două meciuri din optimi. În Grupa C, toate cele patru echipe au șanse de calificare. În același timp, însă, Polonia (4p) poate trimite Argentina (3p) acasă dacă o învinge, iar celălalt meci, dintre Arabia Saudită (3p) și Mexic (1p), nu se termină la egalitate. Ambele meciuri se joacă de la ora 21:00.

În Grupa D, lucrurile sunt relativ simple. Franța, deja calificată, joacă împotriva Tunisiei, de la ora 17:00 și caută a treia victorie. În celălalt meci, Australia, cu 3p, și Danemarca, 1p, luptă pentru al doilea loc care trimite în optimi. Matematic, și Tunisia (1p) are șanse să treacă de grupă, dar este obligată să învingă Franța, iar celălalt meci să se încheie la egalitate.

Programul complet al meciurilor de azi:

De la ora 17:00, la TVR 1: Australia – Danemarca (Grupa D); Al Janoub Stadium (Al Wakrah); Mustapha Ghorbal – Mokrane Gourari, Abdelhak Etchiali (toți din Algeria); arbitru de rezervă: Maguette Ndiaye (Senegal)

De la ora 17:00, la TVR 2: Tunisia – Franța (Grupa D); Education City Stadium (Al Rayyan); Matthew Conger – Mark Rule (ambii din Noua Zeelandă), Tevita Makasini (Tonga); arbitru de rezervă: Salima Mukansanga (Rwanda)

De la ora 21:00, la TVR 1: Polonia – Argentina (Grupa C); Stadium 974 (Doha); Danny Makkelie – Hessel Steegstra, Jan de Vries (toți din Olanda); arbitru de rezervă: Said Martinez (Honduras)

De la ora 21:00, la TVR 2: Arabia Saudită – Mexic (Grupa C); Lusail Iconic Stadium (Lusail); Michael Oliver – Stuart Burt, Simon Peter Bennett (toți din Anglia); arbitru de rezervă: ISTVAN KOVACS

campionatul mondial 2022