Propunere de nerefuzat! Gigi Becali, „somat” să ia perla Ligii 1: „Rar am văzut asemenea atacant”

Articol de George Drafta - Publicat duminică, 28 iunie 2020, ora 09:53,

Fc Botoșani aduce din nou un prim plan un fotbalist care poate câștiga lejer titlul de revelația Ligii 1 în 2020. Marko Dugandzic are o cotă foarte bună în acest moment, iar Valeriu Iftime încearcă să facă bani de pe urma lui. 

Jucătorul l-a impresionat inclusiv pe antrenorul moldovenilor, care vorbește laudativ la rândul său despre fotbalistul care ar putea să fie viitoarea gură de foc a FCSB.

„E un caracter deosebit, îi place să se antreneze, e sociabil, plăcut în vestiar, asta l-a făcut și căpitan. Rar mi-a fost dat să văd un atacant cu astfel de calități. Marchează aproape din orice poziție. Are un stâng incredibil. În ultimii 16 metri, are toată gama de execuții. Puțini atacanți din România se pot mândri cu asta”, a spus Marius Croitoru pentru gsp.ro.

Foto: Sport Pictures

Dugandzic are 21 de meciuri în Serie B și a ajuns la Botoșani de la Osijek, din Croația.

„Nu cred că va mai continua o perioadă lungă la noi, Valoarea lui e peste campionatul din România. A avut probleme de acomodare la Osjek, nu s-a putut dezvola acolo. În plus, a avut și un atacant foarte bun cu care se lupta pentru post. Dacă ar merge la Steaua, ar fi sigur titular”, este convins antrenorul său din acest moment.

CITEȘTE ȘI –>> VIDEO | “Muzicanții” din Bremen, salvați pe final de sezon! Dramatism în ultima etapă din Bundesliga

croitorugigi becalipropunere transferfc botosaniDugandzicfcsb
nationala-romaniei

Un antrenor ofertat în trecut de FRF pune tunurile pe naționala lui Rădoi: „Nu ai scuze să pierzi cu Georgia și Armenia!”

OctavianPopescu

Un fost mare internațional analizează oferta record pentru Octavian Popescu: „Suma este enormă pentru un jucător român”