Propunere-șoc – Naționala României să nu mai participe la Liga Națiunilor – Claudiu Niculescu, revoltat: La ce naiba ne mai ducem?

Articol de Dan Istratie - Publicat vineri, 24 iunie 2022, ora 09:32,
claudiu niculescu 1
claudiu niculescu 1

Claudiu Niculescu, supărat din cauza rezultatelor din ultima perioadă propune să nici nu mai participăm la competiția Liga Națiunilor:

”Nu știu câte selecții aș fi avut acum, cu siguranță mult mai multe decât atunci. În anii 2005, 2006, 2007, eu și Danciu eram golgheteri în campionat și nu eram convocați. Erau jucători atunci la echipe mari, Pancu, Marius Niculae, Adi Mutu, Viorel Moldovan. Din păcate pentru fotbalul românesc, aria de selecțe este foarte restrânsă, dar trebuie să privim cu speranță, deși ne păcălim an după an.

Dacă tot am pus un antrenor nou, nu a fost bine cu Contra, nu a fost bine cu Mirel, l-am pus pe Edi, hai să sacrificăm Liga Națiunilor. Ce naiba ne aduce Liga Națiunilor? Dacă am fi sacrificat această campanie pentru a reconstrui echipa națională cu adevărat pentru preliminariile Campionatului European, am fi avut mai multe șanse.

Ce a făcut FRF cu acel obiectiv pentru Edi Iordănescu? A pus presiune și pe selecționer și pe jucători. Dacă ar fi avut ca obiectiv reconstrucția echipei naționale, cred că am fi avut mai multe șanse. Ar fi avut posibilitatea să testeze mai mulți jucători, putea să formeze un nucleu.

Așa, șansele să câștige grupa pentru Liga Națiunilor sunt compromise, deși să spunem că mai avem șanse de maximum 10 la sută. Riscăm să compromitem și calificarea la Campionatul European”, a declarat Claudiu Niculescu, potrivit digisport.ro.

romaniaclaudiu niculescu