PSG a anunțat despărțirea de Lionel Messi! Mesajul transmis de argentinian

Articol de Gigi Grigorescu - Publicat sâmbătă, 03 iunie 2023, ora 22:00,
Lionel Messi
Lionel Messi

Clubul francez PSG a anunţat, pe site-ul său oficial, că starul argentinian Lionel Messi va pleca la finalul acestui sezon.

Linel Messi pleacă după ce a dat 32 de goluri şi 35 de pase decisive în 74 de meciuri pentru PSG

Ultima apariţie a lui Messi în tricoul lui PSG are loc în această seară, de la ora 22:00, când PSG joacă pe teren propriu cu Clermont, în ultima etapă a campionatului francez.

După două sezoane în capitala Franţei, aventura lui Leo Messi alături de Paris Saint-Germain se va încheia la finalul sezonului 2022-2023.

Clubul doreşte să-i transmită cele mai calde mulţumiri septuplului câştigător al Balonului de Aur, care a cucerit un Trofeu al Campionilor şi două titluri în Ligue 1 alături de Les Rouges et Bleu”, precizează PSG într-un comunicat, pe site-ul oficial.

În vârstă de 35 de ani, Messi a sosit la PSG în august 2021, după despărţirea de Barcelona. A disputat 74 de meciuri pentru echipa franceză, reuşind 32 de goluri şi 35 de pase decisive.

Mulțumesc clubului, orașului Paris și locuitorilor săi pentru acești doi ani. Le doresc tot binele în viitor”, a spus Messi.

Aș dori să-i mulțumesc lui Leo pentru cele două sezoane la Paris”, a completat Nasser Al Khelaifi, președintele Paris Saint-Germain.

A fost o plăcere să văd un jucător care a câștigat de 7 ori Balonul de Aur în roșu și albastru pe Parc des Princes, să câștigăm două titluri consecutive și să-i inspirăm pe tinerii noștri jucători.

Contribuția lui la PSG și Ligue 1 nu poate fi subestimată și îi dorim lui Leo și familiei sale toate cele bune”, a completat oficialul.

PSGlionel messiligue 1