Punctul nevralgic al naționalei României! Răzvan Raț a identificat marea problemă pentru Iordănescu: „Tot așa a rămas!”

Articol de Mihai Dragomir - Publicat vineri, 24 martie 2023, ora 16:47,
Răzvan Raț
Răzvan Raț

Răzvan Raț, fostul internațional român, a vorbit recent despre naționala României. Acesta a identificat punctul slab pentru echipa pregătită de Edi Iordănescu.

Mai exact, Raț susține că postul de fundaș dreapta este în continuare o bilă neagră în compartimentul defensiv. Iată ce a spus.

„Tot așa a rămas!”

„Postul ăsta (n.r. – fundaș stânga) e cu problemele și provocator de când m-am lăsat eu! Tot așa a rămas. Vom vedea. Sincer să îți spun, eu ca suporter mă intereseză mai puțin cine joacă.

O anumită experiență contează (n.r. – se referă la Camora, care lipsește), dar la fel cum sunt băieții ăștia acum, am fost și eu debutant. Depinde doar de ei cum percep debutul ăsta și ce vor face în continuare. Debutul poate fi unul bun, dar constanța e cea mai importantă la echipa națională.

De-a lungul timpului s-au perindat și au trecut foarte mulți jucători pe la echipa națională și n-au reușit foarte multe…

E adevărat că adversarii nu sunt de speriat, dar nici noi nu mai suntem ce eram. Jucăm cu Andorra și Belarus, dar nu suntem dinainte câștigători. E un lucru care ne dezamăgește. Clar că Andorra e sub noi, dar România nu mai e ce a fost acum 20 sau 30 de ani”, a spus Răzvan Raț, potrivit Fanatik.

nationala Romanieirazvan rat