Reacţia lui Mario Camora după primul meci al CFR-ului din 2022: ,,Am fost peste aşteptările lui Mister”

Articol de Mihai Cristian - Publicat joi, 13 ianuarie 2022, ora 20:41,
Mario Camora
Mario Camora

CFR Cluj, campioana României, a disputat primul meci de pregătire din stagiul de pregătire organizat în Spania. Ardelenii s-au impus în meciul cu CF La Nucia, din liga a 3-a spaniolă, scor 1-0. 

Unicul gol al întâlnirii a fost înscris de către Gabriel Debeljuh, în minutul 10 al confruntării. După acest joc, Mario Camora a oferit şi prima reacţie. Acesta spune că el şi colegii săi i-au depăşit aşteptările lui Dan Petrescu din punct de vedere fizic.
,,Un meci greu, primul nostru meci după o săptămână cu mult efort fizic. S-a simțit puțină oboseală, ei sunt în plin campionat, normal că sunt mai fresh, au un nivel mai ridicat, dar a fost un test bun. Important e că am câștigat, un rezultat reușit.
 
Important e să lucrăm bine, să ajungem cât mai repede la nivelul fizic necesar, s-a văzut și la teste asta. Trebuie să continuăm așa. A fost un cantonament ok. Vacanța a fost scurtă, am avut foarte multe meciuri înainte și s-a văzut asta la revenire. Am fost peste așteptările lui Mister și toată lumea e fericită.”, a declarat Mario Camora, pentru CFR TV.

Citeşte şi CFR, plan stelar în perioada de mercato! Ce atacant din Liga 1 a încercat să aducă Dan Petrescu

mario camoracfrnuciaamical