Rădoi a avut dreptate! FRF chiar vrea să facă Liga 1 de 18 echipe. Dezvăluirea lui Iuliu Mureșan

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat miercuri, 19 ianuarie 2022, ora 09:51,
Dinamo
Dinamo

Iuliu Mureșan a vorbit despre posibilitatea ca Liga 1 să aibă din nou 18 echipe din sezonul următor, lucru care ar însemna salvarea „câinilor” și în acest an, indiferent de locul ocupat în ierarhie!

Directorul executiv al grupării din Ștefan cel Mare a mărturisit că, din informațiile sale, Federația Română de Fotbal a luat deja primele măsuri în acest sens, astfel că federalii sunt tot mai deciși să facă această modificare a regulamentului. Mureșan a dezvăluit că șefii de la Casa Fotbalului au angajat o firmă olandeză care a studiat atent competiția din România, iar răspunsul specialiștilor a fost că Liga 1 poate trece din nou la 18 formații.

„Ce ştiu şi ce pot spune e că FRF a angajat o firmă olandeză, care a făcut multe simulări şi studii asupra formatului Cupei României şi campionatului şi firma olandeză a spus că un format cu 18 echipe ar fi mult mai rentabil şi mai aproape de adevăr la o ţară precum România. Decizia e la federaţie”, a declarat Iuliu Mureşan, conform telekomsport.ro.

Mirel Rădoi e sigur că Dinamo nu va retrograda

„Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, Dinamo nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a declarat Mirel Rădoi, pentru Telekom Sport.

Citește și E gata! Deian Sorescu pleacă de la Dinamo! Anunțul lui Iuliu Mureșan: „Am semnat actele”

iuliu mureșandeclaratiidinamoliga 1frf