Rădoi nu vrea să mai audă de Gigi Becali după ce acesta i-a cerut demisia: „Nu avem ce să discutăm!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 29 octombrie 2020, ora 10:51,
radoi suparat

Mirel Rădoi a fost deranjat de ieșirea lui Gigi Becali prin care acesta i-a cerut demisia de pe banca echipei naționale!

Selecționerul primei reprezentative a României, Mirel Rădoi, s-a arătat destul de dezamăgit de faptul că tocmai nașul său, Gigi Becali, a declarat că ar trebui să își dea demisia după ultimele rezultate înregistrate de echipa națională.

Rădoi a declarat că nu are ce să discute cu Gigi Becali și a explicat că neconvocările jucătorilor de la FCSB nu au nicio legătură cu relația dintre el și latidundiarul din Pipera.

Eu și Gigi Becali nu avem ce să discutăm. La fotbal el se pricepe cel mai bine, iar afaceri eu nu fac. Cum poate cineva să spună că nu vreau să convoc jucători de la FCSB? Păi, ce? Îmi pun singur piedică doar că nu mă înțeleg cu patronul clubului?”a declarat Rădoi pentru Telekom Sport.

În urmă cu câteva săptămâni, Gigi Becali a avut un atac fără menajamente față de finul său, căruia îi cere demisia din postura de selecționer al echipei naționale.

„Nu e potrivit, cum să fie potrivit dacă a mâncat trei bătăi? E finul meu şi-l iubesc, dar dacă mănânci trei bătăi? Eu îl ştiam pe Mirel demn. Dar vezi ce înseamnă omul, cum îi place dorinţa de stăpânire, mai se agaţă. Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e! Dacă mănânci trei bătăi, gata!”, a declarat Becali la ProX.

România a pierdut în doar câteva zile atât calificarea la EURO 2020, după eșecul contra Islandei (1-2), cât și primul loc în grupa din Liga Națiunilor, după înfrângerile cu Norvegia (0-5) și Austria (0-1).

Citește și Propunere șocantă pentru Rădoi în mandatul de la tineret: “50.000 de euro pentru convocarea anumitor jucători!”

echipa nationalarealitateadeclaratiirădoigigi becalidemisie rădoi
eriksen

EURO 2020 | Mesaje speciale pentru Eriksen de la vedetele mondiale din fotbal

Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”