Radu Drăgușin, mesaj din Germania pentru fanii României, înainte de EURO 2024. Ce obiectiv şi-au stabilit tricolorii, în vestiar

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat marți, 11 iunie 2024, ora 12:53,
Radu Drăgușin
Radu Drăgușin

 

Radu Drăgușin a confirmat că atmosfera bună din lot este principalul atu al României la turneul final din Germania.

„Suntem bucuroși că suntem aici, la Wurzvburg, și foarte mulți fani au venit să ne urmărească antrenamentul de azi, așteptăm mulți și la meciuri. Facilitățile de la cantonament și cele de la stadio sunt excelente, avem toate condițiile pentru un EURO de excepție. E mult entuziasm printre noi, de când am aterizat și am văzut câți români ne-au așteptat.

Starea pozitivă de la începutul cantonamentului nu s-a schimbat după cele două teste pe care le-am avut, cu Bulgaria și Liechtenstein. Această atmosferă ne-a calificat, până la urmă la EURO 2024. Aceste amicale ne-au dat multe răspunsuri, pentru că am fost sinceri cu noi și între noi.

Noi am plecat cu gândul că vrem să ieșim din grupă la EURO 2024. Și cred că e un obiectiv pe care putem să-l atingem. Noi mereu am fost underdogs, iar această poziție ar trebuie să ne dea încrederea că putem face un turneu final bun. Nu suntem însă neapărat oustideri în această grupă. Vom analiza și vom face un plan pentru a câștiga meciul cu Ucraina.

Poate fanii nu-și dau seama cât de importanți sunt ei pentru noi, în momentele decisive. Atunci închid ochii și cânt alături de 30-40 de mii de oameni. E greu de descris ce simt, e de nedescris, când toți te îndeamnă la luptă. E primul din momentele în care îmbrac acest tricou când simt o responsabilitate incredibilă„, a afirmat Drăguşin în Germania.

romaniaradu dragusingermaniaEURO2024