Vești proaste pentru Mirel Rădoi! Scoțienii anunță că Rangers nu îl va lăsa pe Ianis Hagi la Jocurile Olimpice

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 06 mai 2021, ora 22:21,
ianis hagi mirel radoi

Unul dintre jucătorii aflați pe lista selecționerului Mirel Rădoi pentru JO din acest an, Ianis Hagi, are șanse mici să participe la întrecerea de la Tokyo!

Naționala României va juca contra reprezentativelor din Noua Zeelandă, Coreea de Nord și Honduras, în grupa B din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. “Tricolorii” vor întâlni în prima partidă contra Hondurasului, pe data de 22 iulie, urmând ca mai apoi să întâlnească Coreea de Nord (25 iulie) și Noua Zeelandă (28 iulie).

Aflat pe lista lui Mirel Rădoi pentru turneul din Japonia, Ianis Hagi se pare că nu va fi lăsat de echipa de club să onoreze prezența la lotul național. Presa din Scoția anunță că formația de pe Ibrox nu îi da acordul mijlocașului român să participe la Jocurile Olimpice, asta deoarece în acea perioadă Rangers își începe campania de calificare pentru grupele UEFA Champions League.

ianis hagi
Sursa foto- Credit hoto: Stefan Constantin/dpa, Profimedia Images

„Ianis Hagi va fi probabil selectat pentru turneul olimpic din Japonia din această vară, care se va întinde până în august, când Rangers va începe preliminariile UEFA Champions League.

Românul nu va avea cu siguranță permisiunea de a merge la turneu, deoarece FIFA spune că cluburile nu sunt obligate să elibereze jucătorii, nefiind o competiție pentru seniori. Selecționerul României, Mirel Radoi, este așteptat să-l cheme și insistă că va începe în curând discuțiile cu cluburile despre eliberarea jucătorilor”, scriu jurnaliștii de la glasgowlive.uk.

Citește și Ianis Hagi, dorit de două cluburi mari din Europa: “Fiul uriaşului Gică Hagi decolează!”

presa scotiarangersromaniarealitateaianis hagiJocurile Olimpiceechipa nationala
Euro2020 D1 Group B Russia Vs Belgium, Saint Petersburg, Russia – 12 Jun 2021

EURO 2020 | Victorie fără emoții pentru Belgia în primul meci de la turneul final! Rusia, prima „victimă”

lukaku

EURO 2020 | Lukaku, cu gândul la Eriksen! Gest special făcut după primul gol marcat