Rapidiştii nu se tem de sancţiuni după jocul din campionat cu Gaz Metan: ,,Nu au fost evenimente foarte grave”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat marți, 21 septembrie 2021, ora 22:04,
RAPID – GAZ METAN
RAPID – GAZ METAN

Meciul dintre Rapid Bucureşti şi Gaz Metan Mediaş, din Liga 1, din cadrul etapei a 9-a, a fost marcat de incidente, după ce o petradă a fost aruncată pe terenul de joc.

Daniel Niculae, preşedinteel celor de la Rapid, spune că nu se teme de o eventuală sancţiune, întrucât nu s-a întîmplat nimic grav în afară de acea petardă aruncată în apropierea lui Yuri.

Oficialul rapidist mai susţine că ar fi păcat dacă suporterii ar fi privaţi de meciurile pe care le dispută formaţia giuleşteană.

,,Nu îmi este teamă. Nu au fost lucruri foarte grave. Au fost mici incidente la finalul partidei. Coroborat și cu frustrarea rezultatului final, a apărut acea petardă în timpul meciului, dar per total nu cred că au fost evenimente foarte grave care să ducă la suspendarea terenului. Vrem să aducem suporteri la stadion.

Am demonstrat că suntem una dintre echipele care aduc foarte mulți fani atât la meciurile de pe teren propriu, cât și în deplasare. Ar fi păcat ca suporterii în general, nu doar cei rapidiști, să fie privați de un meci al Rapidului.”, a declarat Daniel Niculae, prezent la meciul cu CS Mioveni.

Citeşte şi SE CERE UN NOU ANTRENOR LA RAPID: ,,AICI E O PROBLEMĂ! IOSIF NU AJUTĂ ECHIPA CU NIMIC”

gaz metanrealitatearapiddaniel niculaeliga 1