Rapid a avut primul meci cu Neil Lennon pe bancă

Articol de Ionut Dumitrescu - Publicat joi, 20 iunie 2024, ora 14:26,
Rapid
Rapid

Cu Neil Lennon la debutul pe banca Rapidului, rapidiştii au reuşit să se impună în primul meci de verificare al verii, 4-1, contra nou-promovatei în SuperLigă Gloria Buzău, potrivit News.ro.

Antrenorul nord-irlandez a trimis în primul unsprezece cinci jucători „under”, în timp ce oaspeţii i-au avut în teren pe foştii jucători ai Rapidului Alexandru Dandea, Dragoş Grigore şi Daniel Benzar.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 24, atunci când Gheorghe l-a faultat pe Sălceanu în careu, iar Cristian Dumitru a transformat cu siguranţă.

În minutul 30, Răzvan Onea a suferit o accidentare, fiind înlocuit de Eduard Dănilă.

Până la pauză, Claudiu Petrila a reuşit o „dublă”, în minutele 32 şi 43, după două şuturi din interiorul careului.

După pauză, Lennon a schimbat toată echipa, însă a şi menajat o parte dintre jucători.

Xian Emmers (70), cu un şut la colţul lung, şi Jayson Papeau (73), după o pasă a lui Hasani, au punctat în partea secundă şi au stabilit rezultatul final, 4-1.

De la Rapid au lipsit Albion Rrahmani, învoit deoarece a evoluat pentru echipa naţională şi nu a avut vacanţă, Luka Gojkovic, învoit şi el, Chris Braun, Funsho Bamgboye şi Cătălin Vulturar, cu mici probleme medicale, Rareş Pop, cel care dă Bacalaureatul zilele acestea, şi Jakub Hromada, cel care va mai lipsi cel puţin o lună.

claudiu petrilaeduard dănilăNeil Lennon