Rapid e pregătită pentru reluarea campionatului! Ștefan Grigorie: „Pe jucători i-am simțit motivați!”

Articol de Valentin Walter - Publicat joi, 18 februarie 2021, ora 11:53,
Rapid
Rapid

Ștefan Grigorie, antrenorul secund al Rapidului a vorbit despre stagiul de pregătire din acestă pauză competițională dar și despre reluarea eșalonului secund.

Antrenorul secund al giuleștenilor a precizat că elevii conduși Nicolae Grigore s-au antrenat bine în acestă pauză competițională dar mai sunt mici detalii de pus la punct.

„Echipa e ok, pe jucători i-am simțit motivați. I-am simțit în același timp relaxați. Nu e o crispare din partea lor, ceea ce e un lucru bun. Avem capacitatea să îi mobilizăm foarte bine pentru aceste meciuri. Nu trebuie să aibă trac, pentru că mulți dintre ei cunosc Rapidul, sunt de doi ani, trei ani aici. Jucătorii noi care au venit, au experiență și nici pentru ei nu ar trebui să fie dificil. Cei care au venit acum, au fost doriți de Nicolae Grigore și se pliază pe filozofia lui.

Nu pot să spun că e totul perfect, nu cred că la celelalte echipe e totul perfect, dar sunt lucruri care pot fi rezolvate pe parcurs. Nu sunt însă probleme majore și sută la sută vom fi pregătiți pentru primul meci, a declarat Ștefan Grigorie pentru FC Rapid 1923.

Citește și EXCLUSIV | Foștii coechipieri cu care Dorel Mutică a păstrat legătura: “De ei sunt mai apropiat”

Ștefan Grigorie se așteaptă la un meci dificil cu Ripensia Timișoara prin prisma faptului că terenurile ar putea influența calitatea jocului.

Pentru o echipă care își dorește să paseze, să controleze jocul în orice moment, e clar că terenul nu ne ajută. Dar eu am un principiu, că jucătorii cu calitate se adaptează oricând. Jucătorii de câmp au calitate și pot să se adapteze și pe un teren mai prost. E clar că terenul te dezavantajează în anumite condiții, dar sper ca la ora primului joc, cu Ripensia, să avem un gazon bun. Vremea să se încălzească, iar gazonul să fie unul bun.

Ripensia nu a făcut prea multe schimbări iarna asta, dar va evolua cu cuțitul la os. E o echipă omogenă, o echipă care alternează momentele de apărare cu cele de presing. E o echipă cu talie, un alt detaliu de care trebuie să ținem cont. Evident, știm totul despre ea a declarat Ștefan Grigorie pentru sursa citată

FC Rapid este pe locul 3 în Liga 2 cu 25 de puncte după 13 partide disputate din actualul sezon. Trupa pregătită de Nicolae Grigore primește vizita celor de la Ripensia Timișoara duminică de la ora 11:00.

Citește și EXCLUSIV | George Copos, regretat și acum de un fost fotbalist al Rapidului: “Avem nevoie de astfel de oameni”

 

ştefan grigorieripensia timișoararealitatealiga 2fc rapid