SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Rapid, în cădere liberă! Al treilea eșec la rând pe Arena Națională! Voluntari a urcat pe podium

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat vineri, 24 septembrie 2021, ora 21:55,
Rapid – FC Voluntari, sursa foto: gsp.ro/Raed Krishan
Rapid – FC Voluntari, sursa foto: gsp.ro/Raed Krishan

Rapid a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, într-o partidă disputată pe Arena Națională, în deschiderea etapei a zecea din Liga 1.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Vadim Rață, în minutul 24.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului. Raportul ocaziilor a fost asemenănător, dar câștig de cauză pe tabelă au avut ilfovenii.

Rapid a ratat mai întâi prin Dandea, iar mai apoi prin Bălan, ambii cu lovituri de cap care nu și-au atins ținta, primele 15 minute.

Trupa lui Ciobotariu a replicat prin Briceag, al cărui șut din poziție ideală, trece pe lângă poartă.

Arena Națională, sursa foto: Rapid/Facebook

Golul a venit la jumătatea primei părți. Vadim Rață a primit o pasă de la Ion Gheorghe și a înscris, printr-o scăriță, balonul fiind ușor deviat și de Crepulja.

În repriza a doua, raportul de forțe s-a păstrat. Marcelo Lopes și Nemec au amenințat poarta giuleștenilor. În replică, Belu Iordache, Bălan și Sefer au ratat și ei ocazii bune de a restabili egalitatea.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: gsp.ro/Raed Krishan

Pe final, Costin, jucătorul ilfovenilor, a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. Totuși, gazdele nu au putut marca nici așa.

În urma acestui rezultat, Rapid ajunge la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, dintre care trei eșecuri, două în ultimele două etape. Trupa lui Mihai Iosif i-a făcut loc celor de la FC Voluntari și a coborât pe locul patru, cu 17 puncte, după zece etape scurse.

Voluntari strânge o serie de patru victorii consecutive îi ia ultimul loc pe podium adversarei de astăzi, acumulând o zestre de 18 puncte.

Rapid – FC Voluntari, sursa foto: Rapid/Facebook

Echipele de start:

RAPID: H. Moldovan – Cl. Belu, Dandea, D. Grigore, Morais – Crepulja, Nastos – Carnat, R. Ilie, Hlistei – Ad. Bălan; Rezerve: Drăghia, Goge, Florică, R. Costin, B. Barbu, Pănoiu, Stahl, Sefer, Marzouk; Antrenor: Mihai Iosif

VOLUNTARI: M. Popa – Ricardinho, Tamaș, Armaș, Briceag – C. Costin, Droppa, Rață – Lopes, Nemec, I. Gheorghe; Rezerve: V. Neacșu, C. Achim, Meleke, A. Vlad, M. Ilie, L. Fulop, Tavares, Angelov, Daniel Paraschiv; Antrenor: Liviu Ciobotariu

CITEȘTE ȘI –>> ACOPERIȘ TRAS PE ARENA NAȚIONALĂ, LA RAPID – FC VOLUNTARI! MOTIVUL DE SUTE DE MII DE EURO

voluntarirealitatearapidesecliga 1