Rapid, învinsă de o formaţie de Liga a 3-a în Turcia! Fanii, puşi pe glume: ,,Facem bani pentru Andone?”

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat duminică, 09 ianuarie 2022, ora 13:27,
Rapid
Rapid

Rapid Bucureşti a început perioada de pregătire cu o înfrângere. Giuleştenii au fost învinşi în meciul de verificare cu turcii de la Diyarbakirspor.

1-2 a fost rezultatul final al partidei. Meciul a fost unul cu scandal. După ce turcii au întors scorul partidei, rapidiştii au vrut să iasă de pe teren, după ce au acuzat un fault în atac la golul de 2-1 al celor de la Diyarbakirspor.

Citește și Drama trăită de Ladislau Boloni: „Nu s-a închis această rană. Încerc să nu o redeschid”

Formulele utilizate de Mihai Iosif în meciul de azi

Prima repriză – Rapid: Drăghia – Goge, Săpunaru, Ignat, Demici – Albu, Pănoiu, Sefer, Ilie – Bălan, Despa

A doua repriză – Rapid: Drăghia – Stănici, Dandea, Dr. Grigore, Florică – Crepulja, R. Moise, Stahl, Alami – A. Dumitrescu, Marzouk.

După meciul cu formaţia de liga a 3-a din Turcia, fanii Rapidului au făcut haz de necaz în social media: ,,Facem bani pentru Florin Andone?” ,,Probabil s-au făcut bani de salarii pentru jucătorii ce urmează să fie aduși” ,,Am început cu un amical de buget” ,,Să pierdem toate amicalele, dar să câștigăm în campionat” ,,E doar un meci de verificare. Ce pretenții aveț de la un meci amical? Important e să câștige în oficiale. Într-adevăr că trebuie urgent 3 transferuri” ,,Încă vă mai enervați în amicale.”, au scris suporterii Rapidului, potrivit Digisport.

De asemenea, tot astăzi, Chindia Târgovişte a jucat un meci amical, cu Corum FK, terminat cu o victorie, scor 2-0.

Tot astăzi, UTA Arad a fost umilită în amicalul cu belgienii de la Charleroi. 1-4 a fost scorul final dintre cele două formaţii.

Citeşte şi N-a mai jucat nimeni! Toate amicalele echipelor româneşti de astăzi, anulate

Diyarbakirspor.scandalmeci amicalpreagtireturciachindiarapid