Rapid nu va mai juca în Giulești! Decizia acționarului majoritar

Articol de Realitatea Sportivă - Publicat vineri, 19 octombrie 2018, ora 12:00,
stadion_giulesti
stadion_giulesti

Acționarul majoritar al Rapidului, Victor Angelescu, a anunțat că bucureștenii nu vor mai juca pe stadionul Giuleşti, care va intra în procesul de renovare. Alb-vișiniii se vor muta pe arena din Regie, unde a jucat Sportul Studențesc.

Guvernul României a demarat proiectul de modernizare a arenei „Valentin Stănescu” din Giulești, ca parte a programului pentru EURO 2020. Lucrările vor costa 26 de milioane de euro, stadionul urmând a avea în jur de 14.500 de locuri. 

Când se va închide Giuleștiul pentru reconstrucția stadionului, ne vom muta pe stadionul din Regie. Acolo vom juca inclusiv în Liga a 2-a„, a declarat Victor Angelescu pentru Gazeta Sporturilor.

Arena din Regie a fost inaugurată în 1920. Ultimul meci jucat de Sportul Studenţesc a fost chiar împotriva Rapidului, în sezonul 2011-2012.

Iată cum ar trebui să arate noul stadion al Rapidului:

„Ne propunem să luăm titlul în 2023”

Victor Angelescu a mai anunțat că planurile sale pentru Rapid sunt pentru o perioadă îndelungată, iar obiectivul este titlul în Liga 1.

Vreau să stau foarte mulți ani la Rapid. Diferența dintre mine și alți investitori din fotbal e că ei n-au jucat fotbal și nu sunt atât de pasionați ca mine. Am intrat în fenomen și ca să fac o afacere, dar, în special, din pasiune. E un termen rezonabil să ne propunem să luăm titlul în 2023, când se va sărbători centenarul Rapidului. Dacă ajungem în doi-trei ani în prima divizie, vom fi pregătiți să avem buget corespunzător pentru play-off și să tragem la locul întâi„, a spus Angelescu pentru Gazeta Sporturilor.

victor angelescustadionliga 3rapid bucurestigiulestirenovareregierapid