Rapidiștii ies la atac, după ce Gigi Becali a spus că Hermannstadt ar ajuta-o pe Rapid în play-off: „Dacă tot credem ce zice…”

Articol de Dan Istratie - Publicat marți, 20 februarie 2024, ora 21:09,
Victor Angelescu
Victor Angelescu

 

Întrebat ce părere are despre cei care consideră că Rapid și Hermannstadt aranjează meciurile, Victor Angelescu s-a declarat amuzat și i-a oferit un răspuns lui Gigi Becali, pe care l-a îndemnat să vorbească și atunci când greșelile de arbitraj sunt în favoarea FCSB-ului.

„Îmi vine să râd. Care sunt ăia mulți care zic asta? Nu pot să-i înțeleg pe cei care spun asta. Nu știu ce omenie ar fi putut sa fie între Rapid și oricine, mai ales în acest meci. Sunt tertipurile domnului Becali. Nu are nimeni asemenea echipe (n.r. care să joace pentru anumite echipe). Nu cred că trebuie să luăm de bune spusele domnului Becali. Chiar nu le iau în serios.

Nu știu ce ar fi putut să fie în momentul ăsta. Sunt convins că Hermannstadt vrea să intre în play-off. Poate ei și Dani Coman își doresc cel mai mult să o bată pe Rapid. Știți cum e, când pleci de undeva, își dorești mult să bați acea echipă. Ei ne-au mai bătut în sezonul trecut pe Giulești. Au avut ocazii și în acest meci, dar noi am făcut un meci bun, solid, de ce să zicem doar că a jucat Sibiul slab?

Sunt ferm convins că de foarte mult timp nu mai există aranjamente în fotbal. Se mai întâmplă să greșească arbitrii, dar neintenționat, Unii sunt mai slabi, alții sunt mai buni. Repet, Hermannstadt vrea să intre în play-off.

Dacă tot credem ce zice Becali, să ne amintim când a spus în ultimii ani că s-a greșit în favoarea Stelei. El își vede interesul”, a spus Victor Angelescu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

rapidgigi becali#anghelescu