Rapidiștii, marcați de meciul cu ”U” Cluj: ”A fost un șoc pentru că nimeni nu se gândea că vom pierde!”

Articol de Mihai Popescu - Publicat joi, 30 noiembrie 2023, ora 13:56,
Cristiano Bergodi
Cristiano Bergodi

Formaţia Rapid a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, de echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XVII-a din Superliga. Rapidiştii au pierdut meciul după ce au condus cu 2-0.

Cristiano Bergodi a oferit mai multe declarații înainte de meciul cu FC Botoșani.

Antrenorul italian sustine că eșecul cu ”U” Cluj din etapa trecută a fost dureros.

”Ne dorim să începem o serie lungă de rezultate pozitive. Trebuie să căpătăm încredere. Această înfrângere ne-a durut mult. A fost un ”șoc” pentru că nimeni nu se gândea că vom pierde. S-a întâmplat. Am discutat cu băieții. Erau și ei distruși după. Suntem împreună toți și trebuie să mergem înainte. O luăm de la capăt. Ne apropiem de o săptămână importantă. Am învățat ceva din punct de vedere tactic.

Trebuie să controlăm jocul. Uneori e foarte greu în Giulești. Am simțit pe pielea mea în prima repriză. Trebuie răbdare în joc. Nu cred că găsești o galerie ca la Rapid. E normal să aibă măcar o jignire. E un paradox în Giulești. Comportamentul fanilor a fost extraordinar. Trebuie să facem un meci bun din toate punctele de vedere. Niciodată nu veți auzi de la mine că o echipă este o victimă perfectă. Fiecare meci e dificil”, a declarat Cristiano Bergodi, în cadrul conferinței de presă.

bergodirapidu cluj