SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Rapidiștii, mulțumiți după primele etape în Liga 1: „Am arătat că jucăm fotbal faţă de alte echipe!”

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 23 septembrie 2021, ora 18:16,
Rapid1
Rapid1

Rapid București ocupă locul 3 în momentul de față, cu 17 puncte acumulate după primele 9 runde!

Formația pregătită de Mihai Iosif are nu mai puțin de trei meciuri fără victorie în Liga 1, însă calificarea în optimile Cupei României le-a redat moralul jucătorilor alb-vișinii. Acum, pentru rapidiști urmează duelul cu FC Voluntari, iar Adrian Matei, antrenorul care deține licența PRO la formația de la Podul Grant, speră ca elevii săi să rămână cu toate punctele după partida de mâine seară.

 

„Noi încercăm să facem cât mai multe lucruri bune pentru Rapid, fie că va fi locul doi sau trei. Dacă ne aducem aminte, obiectivul era salvarea de la retrogradare şi e normal să fim mulţumiţi de ceea ce am făcut până acum. Eu aş spune că suntem mulţumiţi de părţi din jocuri pe care le-am făcut până acum. Am arătat că jucăm fotbal faţă de alte echipe.

Ne aşteaptă un meci foarte greu. Am văzut rezultatele pe care cei de la Voluntari au reuşit să le facă în ultimele patru meciuri, am văzut şi jocul de la ultima etapă de campionat, e o echipă care a progresat foarte mult, e pe un trend ascendent. Joacă fotbal, lucru pe care nu l-am mai văzut la echipa din Voluntari anul trecut.

Să sperăm că mâine nu vor reuşi să facă ceea ce şi-au propus şi să facem noi ceea ce ne-am propus. Suporterii ne-au ajutat foarte mult prin prezenţa lor, mai ales la meciurile de acasă. Să sperăm că acel procent de 30% din stadion să fie ocupat şi atunci din acest punct de vedere nu o să simţim lipsa suporterilor”, a spus Matei, la conferința de presă.

Citește și EXCLUSIV | OMUL CONVINS DE SCHIMBAREA CARE SE PREGĂTEȘTE PE BANCA RAPIDULUI: „ESTE CEL MAI INDICAT”

realitatealiga 1rapidadrian mateideclaratii