SONDAJ: Cine ați dori să fie următorul selecționer al României?

Răsturnare de situație! Noi detalii despre internaționalul de tineret care s-a înecat în Someș

Articol de Alexandru Dan - Publicat joi, 25 noiembrie 2021, ora 15:41,

Un eveniment cutremurător s-a petrecut marți seara, atunci când un tânăr de doar 15 ani și-a pierdut viața în râul Someș!

Ionuț Mangiurea a evoluat pentru juniorii lui Unirea Dej și CFR Cluj, dar și la grupa U17 a naționalei României. Tânărul și-a găsit sfârșitul zilele trecute, asta după ce se plimba marți seara pe malul râului Someș, în zona parcului Gherla, alături de doi prieteni.

Potrivit site-ului Someşeanul, care îi citează pe apropiaţii tânărului, cei trei adolescenţi ar fi consumat substanţe cu efect psihoactiv. De altfel, din această cauză s-ar fi produs şi tragedia. Conform sursei citate, Ionuţ s-ar fi certat la un moment dat cu prietenii lui, iar în momentul când a încercat să plece s-a dezechilibrat şi a căzut în Someş.

Curenţii puternici ai râului nu i-au lăsat nicio şansă acestuia. De altfel, operaţiunile de căutare au fost întrerupte marţi seara, fiind reluate miercuri dimineaţa devreme, iar trupul băiatului a fost găsit câteva ore mai târziu. Corpul tânărului fotbalist a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei, iar în urma analizelor ar trebui să se descopere în ce context s-a produs tragedia.

Citește și ANUNȚUL TRIST AL MOMENTULUI ÎN SPORTUL DIN ROMÂNIA. A MURIT UN MARE ANTRENOR

realitateafotbalist inecationuţ Mangiureadetaliisomes