Răzvan Lucescu a vorbit despre interesul celor de la Beșiktaș pentru el

Articol de Gabriel Ion - Publicat miercuri, 29 mai 2024, ora 23:03,
Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

„Nu sunt disperat să merg în alt campionat”, a declarat românul Răzvan Lucescu, care antrenează echipa greacă de fotbal PAOK Salonic.

Italia nu s-ar refuza niciodată, recunoaște Răzvan Lucescu

Presa din Turcia a scris despre eventualele negocieri între conducerea clubului Beșiktaș și PAOK privind transferul tehnicianului la echipa din Superliga Turciei. Întrebat dacă va rămâne la gruparea din Salonic, cu care a câştigat recent campionatul Greciei, Răzvan Lucescu a fost categoric.

„Eu nu fac planuri, iau decizii emoţional. M-am simţit bine aici, m-am întors, am plecat de la PAOK pentru a merge la Al-Hilal. Am câştigat, dar nu sunt disperat să merg în alt campionat. Însă Italia nu s-ar refuza niciodată…”, a spus el pentru postul italian Radio Sportiva.

Întrebat ce s-ar întâmpla dacă ar fi căutat de AC Milan, românul a spus: „Sunt antrenor, după aceea va fi clubul cel care va decide…”.

Răzvan Lucescu a obţinut al doilea său titlu cu PAOK, după cel din 2019. El a mai câştigat cu echipa din Salonic şi două Cupe ale Greciei (2018, 2019), terminând de două ori pe locul secund (2018, 2022) şi disputând alte două finale de cupă (2022, 2023).

PAOK a ajuns până în sferturile de finală în Conference League

Lucescu a avut cuvinte de laudă pentru tânărul său fundaş Konstantinos Koulierakis, în vârstă de 20 de ani.

„Este un jucător căruia nu îi este frică să ducă mingea, nu se teme de presiune şi asta l-a ajutat să crească. Ştie să construiască ştie să se apere sus, ştie să citească situaţiile periculoase, este puternic fizic.

Poate fi o soluţie pentru Serie A, deşi sper că nu va pleca în această vară. A făcut o treabă extraordinară şi ne-a ajutat mult în meciurile decisive”, a spus tehnicianul.

În acest sezon, PAOK a ajuns până în sferturile de finală în Europa Conference League. Altă echipă din Grecia, Olympiakos Pireu, joacă la această oră cu Fiorentina în finala Conference League.