Răzvan Lucescu, cel mai nou membru de elită în programul DDB: ”Sângele apă nu se face!”

Articol de Dragoș Vasile - Publicat miercuri, 27 mai 2020, ora 15:15,
razvan lucescu

Răzvan Lucescu (51 ani), antrenorul lui Al Hilal, s-a înscris în programul ”Doar Dinamo București”.

Fanii sunt hotărâți să preia controlul asupra clubului, prin programul DDB, după ce vor strânge minimum 10.000 de membri cotizanți.

Chiar dacă a antrenat rivala ”câinilor”, pe Rapid, Răzvan Lucescu este cel mai nou membru de elită în programul prin care suporterii dinamoviști vor să salveze echipa lor preferată. Tehnicianul lui Al Ahli a achiziționat pachetul de 1.948 de euro.

”SÂNGELE APĂ NU SE FACE!

Răzvan Lucescu, Elita DDB …și mai mult decât atât!

Creștem privindu-i și admirându-i pe părinții noștri. Ni se pare că tata e cel mai tare bărbat. Visăm să ajungem ca el.

Dar cu cât el este o persoană mai importantă în meseria lui, cu atât îi râmâne mai puțin timp pentru meseria de părinte.

Mircea Lucescu a reușit să le facă pe amândouă și rezultatele se văd. Fotbalist, student, părinte, antrenor… A încercat să le facă pe toate de nota 10, dar la unul din capitole a fost de nota 11, la fel ca numărul lui de pe tricou: Lucescu a format OAMENI. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere.

Unul dintre oameni este Răzvan.

Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii pași în viață și primii pași în fotbal.

Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, ALĂTURI DE CEL CARE L-A PURTAT PENTRU PRIMA DATĂ PE UMERI, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo. Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale.

Șfefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo.

De aici a plecat la Sportul Studențesc. Nu putem să uităm declarația lui după meciul în care a blocat-o pe steaua de unul singur: ”Dedic acest rezultat tatălui meu și tuturor antisteliștilor din România!”

Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo.

Atunci când a ieșit pe poartă a luat cu el cel mai prețios cadou. Nu mingea, nu mănușile, nu ghetele, ci cuvintele simple ale seniorului: ”Eu cred în tine, Răzvan!”

Lumea l-a salutat cu ”Baftă, Juniorule!”, dar puțini și-au imaginat că într-o zi va avea Grecia la picioare ca antrenor și că în același an va cuceri cel mai râvnit trofeu al Asiei.

Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne idiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elita, cu 1948€/an, dar că acesta e doar începutul. Vor fi surprize și mai mari.

Programul DDB este în faza adolescenței, dar care a trecut de mult la FAPTE. Transmite-i și tu aceleași cuvinte ale lui Mircea Lucescu: ”EU CRED ÎN TINE!” și pune umărul la creșterea lui, devenind membru DDB.

Intră aici și înscrie-te în câțiva pași simpli: www.programddb.ro și donează 48€/an, adică 4,50ron/săptămână!

ȘTIM CE FACEM și nu sunt vorbe goale când îți spunem că DINAMO SE VA RIDICA.

Într-o zi vei privi în urmă și vei fi mândru că ai fost printre primii 10.000 care au ridicat Dinamo din cenușă” este anunțul făcut de ”Peluza Cătălin Hîldan”.

SÂNGELE APĂ NU SE FACE!Răzvan Lucescu, Elita DDB …și mai mult decât atât!Creștem privindu-i și admirându-i pe…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 27 mai 2020

Pe lista membrilor Elite se mai află nume precum Cristi Borcea, Nicolae Stanciu, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau Claudiu Florică.

Numele tuturor membrilor Elite DDB vor apărea pe tricourile oficiale de joc ale lui Dinamo în sezonul următor al Ligii 1.

Citește și Piscitelli nu vrea să riște nimic! Cum se protejează împotriva coronavirusului

doar dinamo bucurestirăzvan lucescuanuntpeluza catalin hildan