Răzvan Marin a rămas fără antrenor! Nume colosal pentru banca tehnică de la Cagliari

Articol de Ciprian Chirilă - Publicat marți, 14 septembrie 2021, ora 17:39,
Răzvan Marin
Răzvan Marin

În ultima etapă din Serie A, Cagliari a condus cu 2-0, dar nu a fost suficient. Sarzii au trebuit să se recunoască înfrânți, scorul final fiind 2-3 în favoarea celor de la Genoa.

Eșecul i-a fost fatal lui Leonardo Semplici, care a fost considerat principalul vinovat. În consecință, acesta a fost demis, după doar trei etape din noua ediție a campionatului italian.

Presa din peninsulă vehiculează câteva posibile nume, printre care Claudio Ranieri, Diego Lopez sau Beppe Iachini, conform football-italia.net.

claudio ranieri

Cu siguranță, Ranieri este cel mai atractiv nume din acea listă, fiind omul care a făcut-o pe Leicester campioană istorică în Premier League, în sezonul de pomină 2015-2016. Ultima dată a antrenat-o pe Sampdoria, de care s-a despărțit în această vară.

În meciul menționat, Răzvan Marin a fost integralist și a pasat decisiv la reușita fundaşului Luca Cepitelli, care a făcut 2-0 în respectivul moment.

Pentru prestația din partida cu Genoa, internaționalul român a primit nota 6,5 din partea jurnaliștilor de la Gazzetta Dello Sport, care l-au desemnat cel mai bun jucător din echipa lui Cagliari.

CITEȘTE ȘI –>> FOTO | RĂZVAN MARIN O DUCE PERFECT PE PLAN PERSONAL. CINE E IUBITA INTERNAȚIONALULUI ROMÂN

leonardo sempliciclaudio ranierirealitatearazvan marincagliari